Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

vsa 13-01-06 10:11

vsa

eu nu vin simbata ca sa nu se supere Misu ca daca vin nu se mai uita nimeni dupa masina lui!!!!!! :shock: :shock:

Andr3i 13-01-06 10:52

Ba nu! :D Mie imi place mult masina lui SFW

SFW 13-01-06 11:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Robertjoy\"
salut baieti,ce mai faceti?salut sfw,ce sa fac pe la iasi un pic :D ms.... :D
aleks are dreptate...... :D

Cu placere. :) Pai daca veneai prin bc in weekend te asteptam si pe tine ... poate faceam si pozele alea mult asteptate :)

SFW 13-01-06 11:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Ba nu! :D Mie imi place mult masina lui SFW

10x :D, si mie :lol: :lol:

Lasa vali ca poate mai creste si masina ta si ajunge ca a mea ... mai are de papat putin ca sa mai faca inca 80 de cai :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

aleks 13-01-06 16:06

cand ma gandesc k ai 80 de cai si peste mine ma apuca plansul
hmmm...
nu ma fac eu mare? :lol: :lol:

83SOF 13-01-06 17:27

mie mi-ar fi placut sa vad daca quattro face diferenta intre 220 ai lui misu si cei 290 de cai ai mei, dar cum nu-mi pot aduce masina in romania permanent...poate vine el acolo :))

SFW 13-01-06 17:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
cand ma gandesc k ai 80 de cai si peste mine ma apuca plansul
hmmm...
nu ma fac eu mare? :lol: :lol:

pai eu sper sa ne facem toti cat mai mari ... da sper sa fiu eu cel mai mare :lol: :lol:

@83sof
Poate sa vin acolo si sa inchiriez un a4 3.0 quattro, da altfel ... :?
... ma indoiesc ca poate quattro sa faca fata la 290 ... de fapt .. sunt cam sigur ca nu :D

poate un 3.2 de 256 ar reusi :shock: :D :D

Andr3i 13-01-06 18:10

1 Attachment(s)
Daca tot e topic de off-topic ia sa pun si eu o poza cu noua mea instalatie NOS

:workout: :workout: :workout: :workout:

Sfantul-Neo 13-01-06 20:12

ha ha tare:) ... mai tre o bricheta...marfa masina lui vsa misto neoanele si blitzurile alea din fata super :D dar cam jagoasa masina...sau poate ii place sa \" play dirty\" .... :D ce motorizare are bibiu?

Sfantul-Neo 13-01-06 20:27

1 Attachment(s)
Ba tare omu asta ...am ras cu lacrimi! :) :)

vsa 13-01-06 21:24

vsa

CICAT,CICAT,CICAT!!!! TOT NU VB NIMENI URIT PE FORUM!!!!!! SI INCA AM VB FRUMOS!!!!!! :shock: :shock:

marius_lox 14-01-06 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"

zicea de loganul alb, care e al meu!!! :( acum nu e tunat, dar sa il vada mai incolo putin, sa vad ce mai spune atunci!!!
si nu va mai luati de lagun-vsa, ca e foarte faina masina!!!
bafta, vsa!!!

Andr3i 14-01-06 14:21

Marius, rad ei rad... dar nici nu au idee ce urmeaza !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

83RAI 14-01-06 14:23

Deci masina ta nu a ramas neobservata. :) Si cum nu e tunat? L-ai vopsit \"alb south pole\" si jante special edition \"Logan WRC\" \"CI TUNAT II LOGANU ISTA WAI\"

Sfantul-Neo 14-01-06 20:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"marius_lox\"
Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"

zicea de loganul alb, care e al meu!!! :( acum nu e tunat, dar sa il vada mai incolo putin, sa vad ce mai spune atunci!!!
si nu va mai luati de lagun-vsa, ca e foarte faina masina!!!
bafta, vsa!!!

Daca faci ceva la ea imi zici si mie....este prin bucuresti, iti schimba chipu sau tzil rescrie 150 de euro...mai baga vreo 7-10 ca in plus! parca asa era!

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning