![]() |
vsa
eu nu vin simbata ca sa nu se supere Misu ca daca vin nu se mai uita nimeni dupa masina lui!!!!!! :shock: :shock:
|
Ba nu! :D Mie imi place mult masina lui SFW
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
10x :D, si mie :lol: :lol: Lasa vali ca poate mai creste si masina ta si ajunge ca a mea ... mai are de papat putin ca sa mai faca inca 80 de cai :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
cand ma gandesc k ai 80 de cai si peste mine ma apuca plansul
hmmm... nu ma fac eu mare? :lol: :lol: |
mie mi-ar fi placut sa vad daca quattro face diferenta intre 220 ai lui misu si cei 290 de cai ai mei, dar cum nu-mi pot aduce masina in romania permanent...poate vine el acolo :))
|
Re:
Quote:
@83sof Poate sa vin acolo si sa inchiriez un a4 3.0 quattro, da altfel ... :? ... ma indoiesc ca poate quattro sa faca fata la 290 ... de fapt .. sunt cam sigur ca nu :D poate un 3.2 de 256 ar reusi :shock: :D :D |
1 Attachment(s)
Daca tot e topic de off-topic ia sa pun si eu o poza cu noua mea instalatie NOS
:workout: :workout: :workout: :workout: |
ha ha tare:) ... mai tre o bricheta...marfa masina lui vsa misto neoanele si blitzurile alea din fata super :D dar cam jagoasa masina...sau poate ii place sa \" play dirty\" .... :D ce motorizare are bibiu?
|
1 Attachment(s)
Ba tare omu asta ...am ras cu lacrimi! :) :)
|
vsa
CICAT,CICAT,CICAT!!!! TOT NU VB NIMENI URIT PE FORUM!!!!!! SI INCA AM VB FRUMOS!!!!!! :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
si nu va mai luati de lagun-vsa, ca e foarte faina masina!!! bafta, vsa!!! |
Marius, rad ei rad... dar nici nu au idee ce urmeaza !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Deci masina ta nu a ramas neobservata. :) Si cum nu e tunat? L-ai vopsit \"alb south pole\" si jante special edition \"Logan WRC\" \"CI TUNAT II LOGANU ISTA WAI\"
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning