![]() |
Re: E30 - taxiul meu
poi de aia nu stiam de ce fug ursi din padure,daca a venit ursu lu jakal la iarba verde...era timpu boss sa dai o vopsea la kitul ala dupa atata abuz,cand la mare,cand la munte(cred ca si akum mai ai scoici in spoileru fatza;))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
prima serie de poze din seara asta...se da "smaltzul"jos.......:)
masina a fost "f. bine vopsita " la service IMAXIM PLOIESTI...evitati aceasta unitate de reparati ca sint niste tzepari...... |
:twisted:si cum ii faci boss barile,rozzzz:lol:))))))))bagai si-un mot fortzaaa:twisted:
|
Quote:
bafta cu bestia......arunca G- POWER ala pe ea sa sti o treaba......:) |
Buna treaba, baga acolo si fa masina gigea ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
getaxu e din nou pe strazi...back to bussinesssssssss.....8)
mai arata si el acum a masina .....kitul m-tehn s-a revopsit cu succes....:) |
Arata total altfel
|
Quote:
|
Bossss, vin si eu in curand! Bv! Super bine a iesit!!!
|
Ce super a iesit fratioareeee!!! sa ai grija cu el la zgarieturi;)) si multa bafta!
|
a iesit superb culoarea la kit, nici o diferenta de nuanta intre masina si kit...felicitari, cat mai putine zgarieturi si cat mai multi cai...
|
spoilerul fata va fi vopsit mai des pt ca ating cu el mai mereu.....la MC drive daca ma duc il zgarii...etc..ploiestiul este facut varza ..plin de gropi si denivelari :(....dar am vb cu baietii si mi-au facut mai multa vopsea sa fie de rezerva..am cumparat de la bavaria un set de cleme complet pt m-tehn ca aveam vreo 3 rupte de la incidentul de pe plaja de la navodari......:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning