![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
eu zic mai mult de 5 masini :)
|
daca am si eu masina gata vineri incercam cva :D app vin solo,deci bring some `muheres` :))))))
|
Salut, eu am un Golf 5 1.9 tdi 105 cai, masina nu o am de foarte mult timp si n-am avut sansa sa o testez sa vad cum accelereaza.
Ma gandeam ca as putea gasi pe aici masini cu care sa imi testez si eu diselaru meu. |
normal k ma face TRA :oops:...dar vreau sa vad si cate :lol:...
nu stiu ZZZ vdm...ca nu cred ca pot s-o scot din casa:???:...cat despre laguna...nimiccccccccccccc:twisted:...nu e de dryfturi...sry...ramai la clio :-P vrei sa testezi golfu? din partea mea...alege skoda:-) sau laguna:twisted: |
vizalule .. momentan te astept cu skoda .. si aba te astept si pe tine cu golfuletul tau :P
zeze vrei si u ? |
In principal cu skoda aia as fi vrut sa vad cum stau.
Hellman chiar as vrea sa va cum se prezinta golful in fata ta. Poate ne intalnim in week-end sau ceva de genu... astept sa mai vorbim . |
cred ca te stiu...ca am mai stat de vb cu unu cu golf 5 1.9TDI :lol:..cred ca e ala tau ala negru :-)...ne intalnim vineri...si vbim :)...
|
ce greutate ai in talon la golf? daca ai peste 1,2 tone as vrea si eu o tura...cu clio 98cp la 1050kg+acareturile de prin portbagaj :-P
ZZ...te astept dar nu te-am mai vazut cu masina de mult si mi-a zis yzf ca o scoti cam rar...cand o scoti ne masuram cu cea mai mare placere :-) PS: aseara mi-am semnat si eu condamnarea la x-team :lol: |
Quote:
ben venutos:D... |
Quote:
ps:muheres cva? :))) |
Quote:
mai bagi o fisa la laguna NNAule ?:poke: mai bagi....:poke:mai bagi ca tot intrebai de ea...ce mai face :drunk: |
nna'ule, daca e dupa ce imi vine si mie masina ne dam o tura?? 8) de placere asa...si cu vizal as vrea sa ma dau dupa ca vreau sa vad cum stau :twisted:
|
ce masina mugure :D..scuipa tot :twisted:..hai mai rpd ca n-am toata ziua:lol:
|
vizal da,vfm da >:) sper sa fie gata masina pana vineri,daca nu incercam cu tractorul :))
|
nu stiu mah ce masina...una din aia cu 4 roti si cu un covrig ca sa pot cotii :lol: :))) o sa vedem atunci ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning