![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
@crazyman - mergea facut hard topul. oricum e misto.
@cipskate - arata foarte bine, nu vad greseli. pentru toti care au facut audiul RS4. vreti sa facem cu totii un amical intre toate lucrarile . Seat Leon powered by Reme studio design |
2 Attachment(s)
Ford F150 |
HONDA S2000 2010
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Pikone .... jos palaria. Daca nu ai avea atatea zone blury , ar fi de nota 10.
Update-uri la audi .. nu am putut sa ma stapanesc :lol: . Revistele sunt refacute toate 3. |
Quote:
am sa refac lucrarea ... am facuto in 1 ora si nu mia placut ...acuma ca am primit mai multe atenti asupra zonelor blury si a rotilor lowquality ...am so refac daca are careva roti "strech wheels" cu calitate rog sa-mi trimita sau sa-mi dati site |
Re: HONDA S2000 2010
Quote:
|
Re: HONDA S2000 2010
2 Attachment(s)
Quote:
PS: schimba jantele ca-s aiurite rau ... prea luminoase , low quality .... |
2 Attachment(s)
Audi:rolleyes2
|
frumos rau audi uul...dar ujn pic la janta spate daca mai lucrai...e putin off in rest f tare
|
Lotus EVORA 2010
2 Attachment(s)
|
Re: Lotus EVORA 2010
Quote:
bafta ! |
2 Attachment(s)
:D Prima mea masina !
Comentati! |
2 Attachment(s)
EoS :arrow:
|
Quote:
La pleoapa din dreapta partea de jos adica din stanga mai trebuia lucrata putin . Iar daca fusta ai facut-o si ai pus plasa cu fagure de ce nu ai pus si la prezele de mai sus sau invers trebuia sa faci la fusta cum era la prizele de mai sus. Sper ca nu te-au deranjat obiectile mele. ;) |
De pleoapa sunt constient. Am fost prea comod sa o mai retusez. Fusta am luat`o de pe un Golf GTI si avea plasa aceea in forma de fagure. Zona aceea e destul de intunecata si in plus am facut poza alb negru. Am considerat ca nu mai e nevoie sa schimb plasa :D. Multumesc pt sfaturi !
|
2 Attachment(s)
...EOS, urmeaza si spatele.. maine sper, ca dupa aia nu o sa am timp sa o fac... :|
|
1 Attachment(s)
a-2-a mea masina , va rog comentati! :D
a fost la cererea unui prieten dinaceea e verde :paper: |
Quote:
|
Sincer nu prea , dar a fost o cerere .
Pe ce tutoriale ca nu am gasit numai in engleza ? da-m un mp |
2 Attachment(s)
vw polo 6n for HoricutZ
|
3 Attachment(s)
Chevrolet... Cruze... 2 Variante : vopsea mată şi vopsea metalizată.
|
dinozaureeeee ,foarte tare polo ,nu vad greseli, chiar foarte reusit polo !! felicitari..
wlady ,my man foarte tare lucrarea ,ca de obicei ,si la fel ca si celelalte lucrari ale tale E NEGRA !! omg , faci lucrari atat de bune si nu pui in evidenta modificarile ,pacat ca e neagra ,mergea un albastru mat cu un sticker mare pe lateral WTCC.. |
ms de comment old dyno:D
|
2 Attachment(s)
chevrolet cruze 2010
|
mda...ce pot sa mai zic....decat ca e foarte frumoasa ca de obicei
|
Quote:
Usile alea nu se inchid... nu se potrivesc deloc, imi pare rau, sunt prea mici, si prea lungi... atat. In rest, e superba lucrarea. :) |
2 Attachment(s)
:lol:
@ manson - ce sa zic, polo e foarte foarte reusit, ca de obicei o masina foarte frumoasa. faza cu vopseaua de pe lateral nu e prea pe placul meu, dar asta e chestie de gust. lucrarea e f buna bro' bravo! @ ca][n - lucratura e exceptionala, ideea e de super ozn, :lol:, usile sunt un pic trase de par, dar in fine trecem peste. bravo si tie. @wlady - omule de lucrata ai lucrat foarte bine. dar asta e parerea mea, fara suparare, dar masina nu mai pare reala, pare ceva lucrat pe calc, ca schitza de viitor proiect o fi buna, dar drept masina modificata sincer nu e buna, nu cred ca vei vedea asa ceva ruland pe strada candva. tre sa fi un pic mai realist, acelasi lucru ii spun si lui ca][n, pentru ca lucrati amandoi foarte bine. incercati odata ceva mai real sa vedem cum iese si ce iese din mainile voastre. bafta in continuare! @ovi1919 - casca ochii si gua la tutoriale si daca sunt in engleza si nu stii le traduci matale usor si frumos cu dictionarul. traduci site-ul. bafta! @rares - mane arate bine lucrarea, per total e ok, dar mici defecte. gen aripa spate taie cauciucul. in general mie unu imi place. @johnnyX - de ce nu ai pus contraaripa si contrapragul? e cam blurry situatia la tine @pickone - mane ai lucrat foarte bine, restul e chestie de gust, peste care nu ma bag. ASTA E PAREREA MEA. din parte mea un quick job la cruize |
2 Attachment(s)
Asa as dorii sa-mi arate e36-ele :twisted:
Din pacate nu am poze de calitate cu pisoiul din dotare asa ca am folosit ceva de pe net , insa efectul final e acelasi zic eu . Bafta tuturor ! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sneak preview ... nu am stat degeaba zilele astea ... un subaru full rebrush :arrow:
|
din cate se vede pare toony ,pune-i refs'uri ca strici masina :-S , si e pacat ca arata bine din cate vad eu ,spor la treaba !
L.E liniile usilor ,capotei ,etc ,par prea proeminente si sunt ireale rau de tot ,nu ar trebui sa arate asa... |
1 Attachment(s)
a tot fos pus originalul pe paginile dinainte
|
Facem rost repede de un stingator ?
Nu stiu ce se intampla acolo cu hardtopul si geamul lateral treaba de acolo nu imi place in rest arata foarte bine avionu ;) |
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf MKI GTi
|
Reme fratioare.. nu te mai grabi. stai mai mult la lucrari.
serios...chiar astept o masina lucrata mult de la tine..stiu ca poti |
@wlady: las mai ca lucrarea a iesit super (in VT poti face si lcr. mai ireale doar daia e VT)
P.S. masinile puse de tine (cele 3) pot fi donori sau au si ele ceva c/p sau brush ? @no limit: un brush excelent, nu vad greseli, ar fi aratat poate mai bine fara soft-top, ar fi o mica ashchie la aripa spate (nu prea se vede) mi-a placut idea cu semnatura pe etriere ;) ....... aaa, ai lasat-o sa fumeze, sa nu ii dauneze.... :) |
Reme, mi se pare ilogica total reflexia masinii pe jos... , trebuia sa-i dai si tu un Filter -> Disort - Glass...
2. jantele sunt cam off... ..cam atat, ascultal pe cipskate, e un sfat bun. Eu stau cam 8-10 ore pe putin la o lucrare... depinde, la vw eos am stat mai putin... in aprox 8-10 ore, am facut fata/spate. Incearca sa stai macar 3 ore pe o masina. :) Eu pierd mult timp cu detaliile, linii, reflexii.. etc.. :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Primul full-rebrush ... meet BEN KLOCK , Ken's evil twin ... :twisted: de altfel sper ca ref's-urile sunt ok cat de cat ...
|
foarte buna ideea ,si executarea. Culoarea pare sa fie flat red ,nu vreau sa spun ca e tooney. Super lucrare ,felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning