Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 10-02-10 20:08

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
@crazyman - mergea facut hard topul. oricum e misto.

@cipskate - arata foarte bine, nu vad greseli.

pentru toti care au facut audiul RS4. vreti sa facem cu totii un amical intre toate lucrarile .

Seat Leon

powered by Reme studio design

robbyxX23 11-02-10 12:23

2 Attachment(s)
Ford F150

PIKONE CJ 11-02-10 13:32

HONDA S2000 2010

3 Attachment(s)
Attachment 1310263Attachment 1310264enjoy
layerAttachment 1310265

CrazyMan 11-02-10 22:12

2 Attachment(s)
Pikone .... jos palaria. Daca nu ai avea atatea zone blury , ar fi de nota 10.

Update-uri la audi .. nu am putut sa ma stapanesc :lol: . Revistele sunt refacute toate 3.

PIKONE CJ 11-02-10 22:38

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 3076537)
Pikone .... jos palaria. Daca nu ai avea atatea zone blury , ar fi de nota 10.

Update-uri la audi .. nu am putut sa ma stapanesc :lol: . Revistele sunt refacute toate 3.

merci de comm
am sa refac lucrarea ... am facuto in 1 ora si nu mia placut ...acuma ca am primit mai multe atenti asupra zonelor blury si a rotilor lowquality ...am so refac

daca are careva roti "strech wheels" cu calitate rog sa-mi trimita sau sa-mi dati site

PIKONE CJ 12-02-10 11:19

Re: HONDA S2000 2010

Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 3074590)

re-brushing http://edldesign.deviantart.com/art/...-EDL-153683203

CrazyMan 12-02-10 12:23

Re: HONDA S2000 2010

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 3077711)

nu ar veni mai bine asa ? zic si eu ... nu dau cu paru' . e facuta in 2 minute , nu ma luati la palme ...
PS: schimba jantele ca-s aiurite rau ... prea luminoase , low quality ....

cipskate69 12-02-10 12:46

2 Attachment(s)
Audi:rolleyes2

Manson 12-02-10 17:04

frumos rau audi uul...dar ujn pic la janta spate daca mai lucrai...e putin off in rest f tare

PIKONE CJ 13-02-10 14:42

Lotus EVORA 2010

2 Attachment(s)
Attachment 1313215Attachment 1313216enjoy

keemo 13-02-10 15:49

Re: Lotus EVORA 2010

Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 3081551)

nu sunt genul sa spun din prima ca nu imi place ,dar sincer am vazut masini mult mai reusite din partea ta ,partea aia neagra strica absolut toata masina, zici ca e atash pentru motor ,in fine sper sa nu o iei in nume de rau ,pur si simplu ma asteptam la mai bine :P
bafta !

Ovi_1919 13-02-10 18:51

2 Attachment(s)
:D Prima mea masina !

Comentati!

JohnnyX 13-02-10 19:57

2 Attachment(s)
EoS :arrow:

zN3u 13-02-10 20:48

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3082651)
EoS :arrow:

Arata bine masina , am 2 micute obiecti daca imi permiti

La pleoapa din dreapta partea de jos adica din stanga mai trebuia lucrata putin .

Iar daca fusta ai facut-o si ai pus plasa cu fagure de ce nu ai pus si la prezele de mai sus sau invers trebuia sa faci la fusta cum era la prizele de mai sus.

Sper ca nu te-au deranjat obiectile mele. ;)

JohnnyX 13-02-10 20:55

De pleoapa sunt constient. Am fost prea comod sa o mai retusez. Fusta am luat`o de pe un Golf GTI si avea plasa aceea in forma de fagure. Zona aceea e destul de intunecata si in plus am facut poza alb negru. Am considerat ca nu mai e nevoie sa schimb plasa :D. Multumesc pt sfaturi !

Rares_CRM 13-02-10 22:26

2 Attachment(s)
...EOS, urmeaza si spatele.. maine sper, ca dupa aia nu o sa am timp sa o fac... :|

Ovi_1919 14-02-10 00:40

1 Attachment(s)
a-2-a mea masina , va rog comentati! :D

a fost la cererea unui prieten dinaceea e verde :paper:

Yackone 14-02-10 01:55

Quote:

Originally Posted by Ovi_1919 (Post 3083569)
a-2-a mea masina , va rog comentati! :D

a fost la cererea unui prieten dinaceea e verde :paper:

tie iti place?...eu zic sa te mai uiti atent pe tutorials

Ovi_1919 14-02-10 01:57

Sincer nu prea , dar a fost o cerere .
Pe ce tutoriale ca nu am gasit numai in engleza ? da-m un mp

Manson 14-02-10 05:12

2 Attachment(s)
vw polo 6n for HoricutZ

wlady 14-02-10 12:36

3 Attachment(s)
Chevrolet... Cruze... 2 Variante : vopsea mată şi vopsea metalizată.

keemo 14-02-10 13:02

dinozaureeeee ,foarte tare polo ,nu vad greseli, chiar foarte reusit polo !! felicitari..

wlady ,my man foarte tare lucrarea ,ca de obicei ,si la fel ca si celelalte lucrari ale tale E NEGRA !! omg , faci lucrari atat de bune si nu pui in evidenta modificarile ,pacat ca e neagra ,mergea un albastru mat cu un sticker mare pe lateral WTCC..

Manson 14-02-10 14:09

ms de comment old dyno:D

Ca][n 14-02-10 14:58

2 Attachment(s)
chevrolet cruze 2010

Manson 14-02-10 15:53

mda...ce pot sa mai zic....decat ca e foarte frumoasa ca de obicei

Rares_CRM 14-02-10 16:38

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 3085105)
chevrolet cruze 2010

Nu pot sa zic altceva decat ca... e un avion :lol:
Usile alea nu se inchid... nu se potrivesc deloc, imi pare rau, sunt prea mici, si prea lungi... atat. In rest, e superba lucrarea. :)

Reme 14-02-10 23:09

2 Attachment(s)
:lol:

@ manson - ce sa zic, polo e foarte foarte reusit, ca de obicei o masina foarte frumoasa. faza cu vopseaua de pe lateral nu e prea pe placul meu, dar asta e chestie de gust. lucrarea e f buna bro' bravo!

@ ca][n - lucratura e exceptionala, ideea e de super ozn, :lol:, usile sunt un pic trase de par, dar in fine trecem peste. bravo si tie.

@wlady - omule de lucrata ai lucrat foarte bine. dar asta e parerea mea, fara suparare, dar masina nu mai pare reala, pare ceva lucrat pe calc, ca schitza de viitor proiect o fi buna, dar drept masina modificata sincer nu e buna, nu cred ca vei vedea asa ceva ruland pe strada candva. tre sa fi un pic mai realist, acelasi lucru ii spun si lui ca][n, pentru ca lucrati amandoi foarte bine. incercati odata ceva mai real sa vedem cum iese si ce iese din mainile voastre. bafta in continuare!

@ovi1919 - casca ochii si gua la tutoriale si daca sunt in engleza si nu stii le traduci matale usor si frumos cu dictionarul. traduci site-ul. bafta!

@rares - mane arate bine lucrarea, per total e ok, dar mici defecte. gen aripa spate taie cauciucul. in general mie unu imi place.

@johnnyX - de ce nu ai pus contraaripa si contrapragul? e cam blurry situatia la tine

@pickone - mane ai lucrat foarte bine, restul e chestie de gust, peste care nu ma bag.

ASTA E PAREREA MEA.

din parte mea un quick job la cruize

Billy c25xe 14-02-10 23:58

2 Attachment(s)
Asa as dorii sa-mi arate e36-ele :twisted:
Din pacate nu am poze de calitate cu pisoiul din dotare asa ca am folosit ceva de pe net , insa efectul final e acelasi zic eu .

Bafta tuturor !

wlady 15-02-10 07:21

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 3086740)
@wlady - omule de lucrata ai lucrat foarte bine. dar asta e parerea mea, fara suparare, dar masina nu mai pare reala, pare ceva lucrat pe calc, ca schitza de viitor proiect o fi buna, dar drept masina modificata sincer nu e buna, nu cred ca vei vedea asa ceva ruland pe strada candva. tre sa fi un pic mai realist, acelasi lucru ii spun si lui ca][n, pentru ca lucrati amandoi foarte bine. incercati odata ceva mai real sa vedem cum iese si ce iese din mainile voastre. bafta in continuare!

Despre masina mea : Nu vreau sa fiu rau, dar masina merge clar pe stilul Time-attack.. Unde ... totul e exagerat...

CrazyMan 15-02-10 14:57

1 Attachment(s)
sneak preview ... nu am stat degeaba zilele astea ... un subaru full rebrush :arrow:

keemo 15-02-10 15:08

din cate se vede pare toony ,pune-i refs'uri ca strici masina :-S , si e pacat ca arata bine din cate vad eu ,spor la treaba !

L.E liniile usilor ,capotei ,etc ,par prea proeminente si sunt ireale rau de tot ,nu ar trebui sa arate asa...

no limits design 15-02-10 15:42

1 Attachment(s)
a tot fos pus originalul pe paginile dinainte

zN3u 15-02-10 16:42

Facem rost repede de un stingator ?

Nu stiu ce se intampla acolo cu hardtopul si geamul lateral treaba de acolo nu imi place in rest arata foarte bine avionu ;)

Reme 15-02-10 20:14

2 Attachment(s)
Volkswagen Golf MKI GTi

cipskate69 15-02-10 20:33

Reme fratioare.. nu te mai grabi. stai mai mult la lucrari.
serios...chiar astept o masina lucrata mult de la tine..stiu ca poti

[WP]DEADSKULL 15-02-10 20:45

@wlady: las mai ca lucrarea a iesit super (in VT poti face si lcr. mai ireale doar daia e VT)

P.S. masinile puse de tine (cele 3) pot fi donori sau au si ele ceva c/p sau brush ?

@no limit: un brush excelent, nu vad greseli, ar fi aratat poate mai bine fara soft-top, ar fi o mica ashchie la aripa spate (nu prea se vede) mi-a placut idea cu semnatura pe etriere ;) ....... aaa, ai lasat-o sa fumeze, sa nu ii dauneze.... :)

Rares_CRM 15-02-10 22:58

Reme, mi se pare ilogica total reflexia masinii pe jos... , trebuia sa-i dai si tu un Filter -> Disort - Glass...
2. jantele sunt cam off...
..cam atat, ascultal pe cipskate, e un sfat bun.
Eu stau cam 8-10 ore pe putin la o lucrare... depinde, la vw eos am stat mai putin... in aprox 8-10 ore, am facut fata/spate.
Incearca sa stai macar 3 ore pe o masina. :) Eu pierd mult timp cu detaliile, linii, reflexii.. etc.. :)

Reme 15-02-10 23:15

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 3090514)
Reme, mi se pare ilogica total reflexia masinii pe jos... , trebuia sa-i dai si tu un Filter -> Disort - Glass...
2. jantele sunt cam off...
..cam atat, ascultal pe cipskate, e un sfat bun.
Eu stau cam 8-10 ore pe putin la o lucrare... depinde, la vw eos am stat mai putin... in aprox 8-10 ore, am facut fata/spate.
Incearca sa stai macar 3 ore pe o masina. :) Eu pierd mult timp cu detaliile, linii, reflexii.. etc.. :)

am lucrat la masina asta ceva timp. eu lucrez in mod normal vreo 2-3zile la masina dar la una mai interesanta. la golf jante, suspensie cat iti ia. asta am vrut sa ii fac.

CrazyMan 15-02-10 23:29

3 Attachment(s)
Primul full-rebrush ... meet BEN KLOCK , Ken's evil twin ... :twisted: de altfel sper ca ref's-urile sunt ok cat de cat ...

keemo 15-02-10 23:46

foarte buna ideea ,si executarea. Culoarea pare sa fie flat red ,nu vreau sa spun ca e tooney. Super lucrare ,felicitari !

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning