![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
draganesti e pe langa barbulesti nu?cred ca baiatu a fost traumatizat in copilarie de vreo manelara,si de atunci si-a facut un tel in viata sa devina rapper pe yutube,in loc de manelist,ce-i drept in ambele cazuri vidul din cutia craniana e acelasi
ce retardati sunt romanii astia frate!si cand te gandesti ca inca mai sunt vreo 21 de milioane |
localitatea draganesti se intalneste si la noi in judet (din valea calugareasca faci dreapta si mergi vreo 20 de km), dar scaraoschi asta din clip are accent moldovenesc. clipul cred ca e facut intr-un lan de canabis...
|
|
Scrisoarea lui Gigi din arest
Draga mea familie, dragelor mioare, Rog scuzaţi-mi scrisul, că e cam răcoare Şi-mi tremură māna? sufletul din mine? N-am nici masă, scaun? vă scriu stānd pe vine. Pac-pac, cum vedeţi? zdrenţele mi-au tras-o! Simt că-s mic şi negru, din Burkina Faso; Văd, de după gratii, cum apune Soare, Războinicul Luminii, īncet, dar sigur, moare. Stau ca mieluşel īn celulă strāmtă, ?Supărat īs Doamne?, un coleg īmi cāntă; Şi vă scriu cu dor, versuri ce-s de jale, Plāng ca Paraziţii? ?lacrimi şi fecale?. Plāng, că nu e drept? mare grozăvie? Nu-nţeleg? de ce mi se-ntāmplă mie? Hahalere care m-au īncătuşat, Toate ştiu prea bine c-au făcut un blat. Apelez la veri, surori şi cumnaţi, Tot neamu` Becali, oi şi avocaţi? Faceţi ce īţ` face, că-i pe banii mei; Scoateţi-mă afară dintre derbedei! Iooo, Gigi Becali, sunt nevinovat, Că pe proştii ăia nu i-am sechestrat! Papagalii dracu`? hoţi de meserie; Ei īn libertate? io fac puşcărie! Pān-o fi să ies, vă scriu īn răvaş, Să-mi aduceţi slană, ceapă şi un caş, Că-ăştia bagă-n mine ceai şi marmeladă Şi nu vreau stamina ca īn jos să-mi cadă. Rog să īmi aduceţi şi-un televizor, Că-s sătul de table şi privit īn gol; La barbut īs AS, i-am făcut pe toţi? Chiar de-am īn celulă cei mai trei din hoţi! Mai am o problemă, care mă cam doare, Īi vorba de cele zece dragi mioare? Să le-aveţi de grijă, nu uitaţi de ele, C-altfel ies de-acilea şi daţi de belele. Mergeţi şi la Athos, faceţi rugăciune, Zdrenţele cu Dracu, Dumnezeu cu mine. Pac-pac, asta-i tot, vă salută Jiji; Om cu steaua-n frunte? şi īn fruntea ligii! :)) |
Bai infractorule,ia de aici sa te minunezi.Deci omu' e crima,nu cred ca are mai mult de 2 clase ca personalu' :lol: http://www.protv.ro/emisiuni/shows/p.../pagina-1.html
|
Quote:
huba huba ruba =)) :lol: |
Sa va uitati si la comentul de jos.Mai bine ii punea numele la masina "Ultimu' drum"
|
https://www.youtube.com/watch?v=Qg7PX...eature=related
deci nu mai pot de ras!!!!! |
tare asta!!!
|
|
ce start bun lua cel gri :D
|
|
mama ce a putut sa ii faca:shock:......nu credeam ca se poate....ma intreb daca ii da un pumn il desfigureaza de tot:lol::lol::lol:
|
mai multe chestii slow mo..:)
https://www.youtube.com/watch?v=B1RD4OLSv_8 |
1 Attachment(s)
cina romantica-n vreme de criza :D .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning