![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
bey gigi carbit alias fane sau dragos :D de ce nu mai raspunzi la telefon? |
are treaba mha....si`a fakut mashina si el:)....vectra k de bmw`u nu kred k s`a apukt ink:)...
apropo` fane....marfa culoarea dupa vectra....;) |
DiesOtto - motorul pe benzină cu tehnologie diesel creat de Mercedes-Benz
Este o unitate concept DiesOtto, īn patru cilindri cu o capacitate de 1.8 litri. Īn ciuda acestei reduse capacităţi cilindrice, acest propulsor compact oferă performanţe deosebite. Puterea dezvoltată este de 175 kW/238 CP şi cuplul maxim de 400 Nm. Consumul, īn schimb, este de doar 6 (şase!) litri de benzină (!) la 100 km. Iar aceste cifre nu sunt obţinute cu o maşină mică sau din categoria compactă, ci cu un vehicul din Clasa S de la Mercedes-Benz, cu nivelul de confort şi siguranţă tipic acestuia. |
apropo` fane....marfa culoarea dupa vectra....;)[/QUOTE]
Salut..Mercic...A iesit Bine Vectra///Poate am timp sa trec intr`o seara pe la Sala...Cat despre bmw...Astept actele si apoi motor:twisted: :twisted: !O surpriza! :D Am schimbat Numaru MoMo..iti dau un Pm cu el!! In rest bafta la Baieti!!!! |
trei
diseara pe circuit da? :mrhappy: |
salut...cine imi poate da si mie nijte sfaturi?!
cum sa fac sa ii redau stralucirea la un lantz de argint si sa dispara si negreala depusa pe el?!?!.....multumesc |
spala-l cu pasta de dinti.
|
mersi ;););)
|
Sau............fah ca fratemiu si spalal cu clor :lol: :lol: :lol: si iese negru cool:twisted: :twisted:
|
mha da tu n`ai tb??(pt maax)....
paltoane...cu pasta de dinti`...cu bicarbonat park se mai lua.... |
mha da tu n`ai tb??(pt maax)....
tb????? |
tb = prescurtarea cuvantului treaba.
|
kraven .. de max ziceai tu ? cu treaba aia :)
|
mah.... nu shtitzi nici unul..... exista solutzii speciale la magazinele de bijuterii.... nu pasta de dintzi sau mai shtiu eu ce dreq.....
|
am dat cu pasta de dintzi la greuceanu si a iesit mizerie de pe el...apoi cu bicarbonat l-am frecat si e luna,zici k e nou ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning