![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
|
Quote:
|
A fugit toata lumea de aicihttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif.
|
NU. Doar au fost sterse niste posturi....
|
Rezultatul votului a fost de 28 la 2, pt un topic curat. Respectati, va rog, acest rezultat.
|
Nimeni nu mai are treaba pe aici:)))
Bate vantu:)) |
i'm in!! am si eu un cielo batranel din 96 dar isi face treaba!:D o sa atasezi si niste poze cu el dupa ce il vopsesc k a facut taxiu:)))asta e fiekre se descurca cum poate.oricum la varsta lui trage bine bine!
CIELO RULZ!:cool::cool: |
S-a lansat site-ul Clubului Cielo Romania!!
Veti gasi acolo Istoricul marcii Daewoo, Detalii despre club, Date de contact dar si o galerie foto cu masinile membrilor. |
sall
care imi poate spune cum dau cablul de la kilometraj jos? |
Quote:
Apesi pe clema La cutia de viteze il desurubezi din senzor si aia e |
salutare , informativ la cat poate ajunge toata bucsaraia + bascule aftermarket sau original pe fata la cielo , daca aveti idee si ati facut`o estimativ poate ajunge la 2-3 mil? sau depaseste?
|
Salut!Am vazut azi prin Carrefour un set becuri cu xenon,cica,marca Type R,pretul:43 lei.ce parere aveti?se merita?erau H3 parca...
|
Daca sunt de alea albastre sunt halogenuri nu sunt xenoane si dau o lumina putin mai alba dar sunt departe de xenonul adevarat.
|
Quote:
|
Estetic se vad mai albe. Practic.... Depinde de tipul becului. Sunt unele blue vision care se vad mai varza decat cele normale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning