![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
razvi dute la viper x gasesti acolo chiar ce vrei tu.....am vazut una mica in jur de 30 cm parca cu talpa, cablu..la 50 ron ..sau si mai ieftin...
dany tu ce statie ai, de cati watt ?? cati km reali iti bATE ? PE MINE MA LASAT STATIA SAPTAMANA ASTA, SI TOT CAUT UN SERVICE SI NU GASESC, SA LUCREZE IN DOMENIU. |
Quote:
|
cam la ce pret duce o statie complecta???
|
dani, da te cred in legatura cu statia..facel minuni o antena mare, si buna, chiar si cu o statie de 4 w...amea era de 16 w, dar antena este mai micuta aprox 1m jumate....dar din pacate mi-a puscat un tranzistor ala ce receptioneaza....
buju..poi gasesti statii de la 150 ron sh pana la 8o mil noi..depinde si de marca, si de putere iar antena gasesti de la 50 ron de aia fake, pana la 100 euro... asa k ...fiecare unde se incadreaza..... |
Quote:
O sa incerc la viper x . Mi prieten unu de acolo . Am crezut ca au preturi mari . Mersi :D |
Quote:
|
am gasit un post unde zicea cineva de jante ca se teme de RAR ... eu tre sa`mi fac rost cat mai repede de jante de tabla cu cauciucuri cu tot pentru RAR ... cica maxim am voie pe 14 si eu am pe 16 jantele
|
Quote:
|
Daca aveti careva drum spre negresti , incercati sa evitati sa mergeti acolo :lol: (asta daca tineti la masinile voastre) . Ii dezastru dezastru drumul ala ...
|
MITSU ai fost astazi cu Cipri in parc?
|
razvy_91 eu merg cam de 2 ori pe saptamna acolo ori cu duba ori cu vectra e cel mai prost drum stiut de mine la ora acuala sin seini pana in racsa zici ca e bombardat nu alta
|
Quote:
|
L-am vazut in parcare si credeam ca te-am vazut si pe tine, da se pare ca nu erai tu.
|
120 km/h viteza maxima atinsa azi cu golfu imi intra in limp mode..bagami-as
cer o recomandare pt un tester ...care sa imi depisteze si ce=a mai mica eroare.... |
Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre colegul vostru "IonutzMFF", contact pe PM va rog.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning