Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

calinpetco 21-11-11 22:49

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

nu stiu ce intelegeti voi prin "se comporta foarte bine"... am fost si eu cu masini cu astfel de suspensii dar sincer sunt cam ... galagioase, rigide... in sensul ca n-au nici o portiune de confort etc... dar in fine, cui ii place, nu e nici o problema!

plus de asta, nu avem drumuri pentru NICI UN FEL de suspensie sport, dar ne place lookul... vorba aia, romanu alege masina cu sufletul si neamtul cu... creierul!

ralphmandl 22-11-11 17:56

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

avem drumuri pt orice fel de suspensie, problema este este sa sti sa o folosesti fara sa distrugi masina.

!41! 22-11-11 17:56

E diferenta la viteza cu care iei virajele . Am o masina la fel cu suspensie stock si se inclina ca un autobus la viteze mai mari pe viraj.In plus arata mai rau cu suspensia de fabrica.
Pentru confort e mai buna suspensia stock ce-i drept.

RedFighter 22-11-11 23:24

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 4729121)
Caline esti si tata acuma si tot pus pe cearta esti:lol:

Suspensia aia TAT e ca si o sticla de vin de sub 10 lei.

Ralf, cum sa nu fie multumiti de TAT...baga benzina de 30 lei, cumpara cauciucuri sh sau umbla pe sarme si fac 5000 km pe an.

low is a lifestyle:lol:

Prietene, de ce nu ne prezinti si noua masina ta cu suspensii kw sau weitec in care bagi un plin de benzina OMV 100 pe zi si cu care faci 30 000 de km pe an? Mai apoi uiti ca unii au si dailyuri cu care se plimba pe an cam cati km ai tu de cand ai permis. :) Nu o mai ardeti aiurea pe net, get a life !

p.s: Eu am Raceland pe masina si sunt constient ca nu e la nivel de kw, dar calitate/pret sa stii ca e foarte ok. :) O suspensie sport e ... clar mai rigida decat una stoc, insa la partea cu scartzaitul, am auzit si kw-uri care fac urat, sa fim seriosi..

morghen 23-11-11 08:56

cine cumpara o sticla de vin sub 10 lei sa o bea?

ar75gti 23-11-11 17:05

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4734718)

io..;)..oricum,faine discutii aveti pe un forum auto..:))

catalin94 23-11-11 18:58

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4735892)
io..;)..oricum,faine discutii aveti pe un forum auto..:))

Bine zis :))
De la suspensi la vin :))
Morghen ne spui si noua ce vin ai gasit :P

calinpetco 23-11-11 20:03

trecem de la bautura la gramatica? :))

NEo007 23-11-11 20:56

Mai bine de modificat masini ca suntem pe 4tuning...

ar75gti 23-11-11 21:26

hehee,,,"profu' de romana" din calin a vazut toot..doi de i..alea,alea..ha caline??..:))

calinpetco 23-11-11 21:49

heheee, ce doi?! daca as avea un leu la fiecare "i" care lipseste :))))

91-GRS 23-11-11 22:32

:weirdfacede la suspensii la vin, de la vin la gramatica, maine se va vorbi de mezeluri, poimaine despre agricultura...
:rofl :lol: http://images.wetpixel.com/forums/st...t/offtopic.gif

Costel-TBO 24-11-11 21:27

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4734718)

vezi ca sari calu....:punch:
daca nu ai pretentii de KW-uri merge foarte bine si TAT
morghen nu toti au bani de KW.

Maniak22 24-11-11 21:56

Quote:

Originally Posted by Costel-TBO (Post 4738461)
vezi ca sari calu....:punch:
daca nu ai pretentii de KW-uri merge foarte bine si TAT
morghen nu toti au bani de KW.

++++1

NEo007 24-11-11 22:35

Nici KW nu mai e ce a fost.
Unele firme au renuntat a le importa din cauza calitatii tot mai scazute... cost reduction peste tot.
Pana una alta fiecare sa fie sanatos cu ce masina are si cu ce are pe ea :)

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning