![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
tza-i naibii de simpatici :lol::lol::lol:....Multumesc pt urari :hug:
|
LA MULTI ANI VICTORWRCS3!!!
|
La multi ani!
|
LA MULTI ANI wrc skyline s3 golf vr6 biturbo supra leon tt urs LAMBORGHINI, FORD MUSTANG ETC.
:ciggy: |
Quote:
|
pai daca toata lumea baga masini, astea mi au venit in minte....bine, uite , scriu ceva mai acceptabil ... LADA, LANCIA, Chrystler 300 CC, Dacia 1100, Lastun.... si o sa revin cu altele...
La multi ani mane. Sa ai parte de tot ce vrea ariciu` ala de-l tii pe post de freza. Te astept la SB pe 26-27 luna asta...sa mai vorbim. :ciggy: |
Quote:
|
ce abecedar ma? (tin sa precizez ca eu sunt in urma cu stirile si glumele de acasa...)
Tu dai bacu` acuma? Sau de permis? :ciggy: |
Quote:
|
la multi ani ;) pt bmw a iesit super bine chiar ca cine credea lol lucreaza bine lipseste bara si gata :) bravo felicitari!
|
Quote:
vine vorba lu` sharky..restu` e cancan :D |
Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
Salutari din balamuc :)) :D Multa bafta cu masina in continuare, am vazut-o de cand ai pus poze,dar eram curios cum o sa iasa :D a iesit mai mai sus de orice asteptare ;) Multe "succesuri" in continuare! Restu e CanCan! :paper: |
sharkylete ce mesagerie hoata ai tu la telefon, dar daca primesti mesaj ca ai fost sunat, ai fi putut si tu sa dai un bip inapoi mane, sa te scot la o cafea....asta e ... "tura" urmatoare o dai tu :lol:
Restu e....de la sine inteles :ciggy: |
Quote:
Se da,nu e problema! :) Si pe deasupra te-am si sunat :)) nu am dat bip :D Restu` e CanCan :paper: |
Avatarul primului user DJ35DDK :D
http://www.craiovaforum.ro/masini-de...316883-61.html |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning