Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Victor_WRC 16-06-10 13:00

Re: Discutii Diverse Intre Useri

tza-i naibii de simpatici :lol::lol::lol:....Multumesc pt urari :hug:

L4uR 16-06-10 13:04

LA MULTI ANI VICTORWRCS3!!!

ms.yulyanna 16-06-10 13:18

La multi ani!

lupalb 16-06-10 13:24

LA MULTI ANI wrc skyline s3 golf vr6 biturbo supra leon tt urs LAMBORGHINI, FORD MUSTANG ETC.
:ciggy:

Victor_WRC 16-06-10 13:44

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3445357)
LA MULTI ANI wrc skyline s3 golf vr6 biturbo supra leon tt urs LAMBORGHINI, FORD MUSTANG ETC.

hai ca , cu LAMBORGHINI exagerezi :lol::lol::lol::lol:

lupalb 16-06-10 13:54

pai daca toata lumea baga masini, astea mi au venit in minte....bine, uite , scriu ceva mai acceptabil ... LADA, LANCIA, Chrystler 300 CC, Dacia 1100, Lastun.... si o sa revin cu altele...
La multi ani mane. Sa ai parte de tot ce vrea ariciu` ala de-l tii pe post de freza. Te astept la SB pe 26-27 luna asta...sa mai vorbim.

Victor_WRC 16-06-10 14:26

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3445435)
pai daca toata lumea baga masini, astea mi au venit in minte....bine, uite , scriu ceva mai acceptabil ... LADA, LANCIA, Chrystler 300 CC, Dacia 1100, Lastun.... si o sa revin cu altele...
La multi ani mane. Sa ai parte de tot ce vrea ariciu` ala de-l tii pe post de freza. Te astept la SB pe 26-27 luna asta...sa mai vorbim.

sa vedem daca pot sa ajung....daca iau abecedaru pana atunci vin !;)

lupalb 16-06-10 14:31

ce abecedar ma? (tin sa precizez ca eu sunt in urma cu stirile si glumele de acasa...)
Tu dai bacu` acuma?
Sau de permis?

Victor_WRC 16-06-10 14:33

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3445547)
ce abecedar ma? (tin sa precizez ca eu sunt in urma cu stirile si glumele de acasa...)
Tu dai bacu` acuma?
Sau de permis?

permisu man'e:lol::lol::lol:

couzin 16-06-10 14:35

la multi ani ;) pt bmw a iesit super bine chiar ca cine credea lol lucreaza bine lipseste bara si gata :) bravo felicitari!

super_deny 16-06-10 19:40

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3445559)
la multi ani ;) pt bmw a iesit super bine chiar ca cine credea lol lucreaza bine lipseste bara si gata :) bravo felicitari!

bara e acasa.azi au pus`o.urmeaza folia pe luneta,pleoapele si aripa schimbata.astea sunt un MUST DO! ..pe parcurs .. multe surprize.
vine vorba lu` sharky..restu` e cancan :D

sharkylete 16-06-10 20:16

Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by super_deny (Post 3446283)
bara e acasa.azi au pus`o.urmeaza folia pe luneta,pleoapele si aripa schimbata.astea sunt un MUST DO! ..pe parcurs .. multe surprize.
vine vorba lu` sharky..restu` e cancan :D

Salutari din balamuc :)) :D
Multa bafta cu masina in continuare, am vazut-o de cand ai pus poze,dar eram curios cum o sa iasa :D a iesit mai mai sus de orice asteptare ;)
Multe "succesuri" in continuare!

Restu e CanCan!
:paper:

lupalb 16-06-10 20:18

sharkylete ce mesagerie hoata ai tu la telefon, dar daca primesti mesaj ca ai fost sunat, ai fi putut si tu sa dai un bip inapoi mane, sa te scot la o cafea....asta e ... "tura" urmatoare o dai tu :lol:
Restu e....de la sine inteles

sharkylete 16-06-10 20:32

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3446388)
sharkylete ce mesagerie hoata ai tu la telefon, dar daca primesti mesaj ca ai fost sunat, ai fi putut si tu sa dai un bip inapoi mane, sa te scot la o cafea....asta e ... "tura" urmatoare o dai tu :lol:
Restu e....de la sine inteles

Multumesc pt compliment in primu` rand :D si in al doilea .. aia e .. m-ai facut dator cu o cafea :D
Se da,nu e problema! :)
Si pe deasupra te-am si sunat :)) nu am dat bip :D

Restu` e CanCan
:paper:

ms.yulyanna 17-06-10 23:17

Avatarul primului user DJ35DDK :D
http://www.craiovaforum.ro/masini-de...316883-61.html

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning