![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Ahm, la golf 3... e cam irelevant, cel putin asta e parerea mea.
|
Stie cineva, ceva de proprietarul Opelului Corsa OPC cu EXE la numar? :-)
|
Sunt 2 ... un EL si o EA! Mai este Kazimyr cu aceeasi masina, dar alte jante mai frumoase si putin cu geamuri negre. Daca vrei,vorbesc cu el ... si faci un pictorial... !
|
Quote:
|
nu e ownerul spalatoriei x5?
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am alimentat de la kauflandsi nu am nici un fel de probleme,si masina merge bine ,iar de carburanti l-am intrebat pe unu care statea acolo la inceput pana se invata lumea si a zis ca e combustibil de la ROMPETROL,bafta.
-care a mai alimentat sa isi de-a cu parerea ,ms |
posesorul exe opel corsa e o fata...o stat in cug vine des pe acolo..acu l-am vazut pe undeva prin tudor ....
Mnzo...imi zici si mie cati caiutzi are golfu ?:D si ce ai schimbat la motor..ca vreu sa incep si eu la golf...da a meu e 3...sa as vrea sa stiu si eu in mare daca nu e secret...:D |
Am alimentan si eu de la Kaufland. Benzina buna, se cunoaste putin diferenta fata de cea de la Petrom. Recomand!
|
Quote:
|
ok..cand vin o sa ne vedem la o cafea si sa imi explici..merci :D
|
Quote:
Fara monitorizarea parametrilor de functionare a motorului totul e cel mult un placebo. Pe caldurile astea daca bagi niste posirca de 90RON dar rece vei simti ca e super benzina pe linga ceva de 100/101RON. Lucrurile se vor limpezi cind se va incalzi posirca in rezervor iar ECU va impinge niste valori de avans de peste 40 din te miri ce, dar impresia initiala e tot ce conteaza si ramine in mintea cuiva. Ca e mai buna prin raportul pret calitate (calitate mai scazuta, pret si mai scazut) asta e altceva. |
Am pus de 200 de lei, am facut un drum in afara localitatii. Acelasi stil de mers, pe cruise, am scos consum 6.0 fata de 6.4. Placebo sau nu.. diferente in rau nu sunt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning