![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Suna tare ;)
|
intrebare : daca radiez masina pot pastra numerele ?
|
Quote:
Suspensiile sport sunt ok? Sau si de alea se leaga? PS: Ce parere aveti despre astea... sunt ok? POZA |
Quote:
|
Quote:
|
pai ma pe mine de ma opreste ma trimite direct la topit cu masina =))
atata ca nu de mult am reusit si eu sa imi fac asigurare si itp , a fost de ajuns 1 an si ceva sa umblu fara ele =)) |
1 Attachment(s)
daca vrea careva sa isi lipeasca pe masina sigla de la energizantul monster, sa imi dea un pm cu un nr de telefon, pt ca am multe si sunt pe gratis
am atasat si o poza ca sa vedeti despre ce este vorba daca va intereseaza |
Ce parere aveti de astea?
http://cgi.ebay.de/Tuningart-Gewinde...item2eb2078db4 Sunt bune pentru pisicuta mea :rolleyes2 ? |
daca vrea careva sa-si lipeasca stiker cu www.mobila-proximus.ro scot o gramada si vi le dau gratis:)) scuze dar nu m-am putut abtine:))
|
unde pot repara o statie CB emisie-receptie in baiamare ajutor plz.....
un taximetrist ceva ....stie ? botdriver? adriano ...stiti voi ceva ??? mms mult ps: Razvyrulz ai dat folia jjos de pe stopuri, si le-ai revopsit? sau sunt alte stopuri ? |
Daca tot veni vorba de statii cb .... Unde as putea gasi o antena cat mai ieftina ? :lol: Nu ma intereseaza ca-i noua sau sh . Sa fie din aia mica ;)
|
Quote:
|
Quote:
Cumpara o antena mare si nu orice chinezarie.pentru 20-30 de ron in plus o sa vezi diferenta.daca vrei facem o proba cu a mea (Midland, aproximativ 2 metri, cu talpa magnetica si fluture ca sa o pot baga in garaj fara sa dau antena jos), ca sa vezi diferentele dintre antene |
Nu imi place cum arata cu antena mare . Defapt arata caraghios o antena mai mare ca buburuza mea :lol: . Nu ma intereseaza sa mearga la zeci de kilometrii ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning