![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Vreau sa nu mai straluceasca asa de tare masina..straluceste prea tare si nu prea se intelege..ce trebuie sa fac..multumesc
|
Quote:
Din păcate am un PC low-end to paragină :)) |
6 Attachment(s)
Deecii Benz-ul meu incepe sa devina Rusty :) am inceput sa retexturez unele piese si cred ca in 3 zile e toata boboc.. doar rotile si schimbatorul raman asa restu le mai schimb ! :) Pareri ? o sa fie si ruginit pj-ul da nu acum
si inca cv sunt MEGAA uimit de placa video :O :O pozele astea sunt fara blur si se vede bn .. in comparatie cu alte poze..si alte masini |
Quote:
|
Quote:
PS-nu stiti cumva sa fac sa nu mai straluceasca asa de tare masina ? |
2 Attachment(s)
MikiDude saluta toata lumea :!:
@: Nu credeam ca se mai joaca cineva SLRR, oricum nu mai e cum era o data, demult...cand era Maryus, astia, am vazut ca tm_kata si danny125 inca se mai "distreaza" prin SLRR, lucrarile lor sunt mult peste restu, Respect ;) Respect All ca inca mai jucati ! And, BananaMobile :D |
Mikidude :shock: , welcome back !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult a venit timpul rotile de pe spate nu le-am pus mai in interior pt ca intrau in discurile de frana.
|
5 Attachment(s)
Sa vo prezint pe Bombonica mea
Mii de multumiri userului SpiritualDary2 pentru ajutor PS-Mikidude la cat ai gamma setata?:D |
Quote:
|
Quote:
La mai multe masini asa frumoase. :twisted: |
6 Attachment(s)
Miki! Nu te-am mai vazut de mult timp pe forum! Iti plac bananele? :)
|
Quote:
|
Quote:
Ms spirit Cata-No coment.....thoamne ce grafica ai....nu stii cum sa fac sa nu mai straluceasca masina asa? Ps-da-mi si mie mapele...un link ceva..multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning