![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Arată foarte bine Mertz-ul. Mergeau alte jante într-adevăr. Mie îmi dă eroare la el. O să încerc în alt slrr.
La Silvia nu am ce comenta :shock:8):oops::twisted:. |
4 Attachment(s)
nissan 350Z
|
5 Attachment(s)
tomas - frumos e 39 dar eo nu i-as pus jantele alea pe el parca nu il prind dar oricum nu arata rau nici asa
buzz - urata porcaria aia de masina cred - fortza ursu se vede ca esti ursar adevarat ionut.alex63- ai stricat masina cu jantele sorinsidesmokelfs- hai revino metre ca avem nevoie de veterani ca sa mai invatam si noi cate ceva de la voi krypton - bine ai revenit si despre masina ce pot sa zic decat ca este superba batman - silvia este superba fara nici un defect dar l-a mercedes eo zic ca automat mergeau alte jante sper sa nu te superi eo zic ca jantele alea nu au nici o treaba cu masina asta nickmen - fa si tu pozele ziua ca sa se inteleaga ceva acum vin si eo cu un motanel ca si asa a venit primavara |
3 Attachment(s)
Batranelu` cu perfuzii pe aer :lol::lol:
|
4 Attachment(s)
:arrow:bobi_racers-Astazi ai fost foarte rau!!:sad::sad::???::tears::sniff:
-De ce nu ti-a placut??? :tears: NISSAN SKYLINE R32+DODGE CHARGER:tears: |
3 Attachment(s)
Bobi Racers-I-ai comentat pe toti, inafara de mine!:lol:
Buzz.Razvan-Incearca sa nu mai postezi cate 2 masini:???: Ca sa nu fiu off topic! < Respect Cainamisir! |
Quote:
bobi_racers - Eu sunt mai mult Daciot, dar URSU asta mi-a intrat sub piele.:D |
2 Attachment(s)
Cred-Multumesc!:D
|
3 Attachment(s)
Mi-am cam iesit din mana, trebuie sa joc mai des SLRR :oops:
|
3 Attachment(s)
:arrow:KidForDrift-frumos BENVEU.
:arrow:danny125-binisor dar nu se vad deloc pozele. NISSAN GTR |
buzz.razvan- arata chiar bn GTR-ul dar puteai sa te duci cu camera mai aproape
danny- ce faci frate!? nu te-am mai vazut de mult pe aici pe la noi. Arata bine, eu zic sa termini ce ai inceput acum mult timp :-P KifForDrift- aha!!! Bora arata bine, de BMW ce sa mai zis. E baza |
3 Attachment(s)
Good Night!:D
|
Quote:
Thomas- scz, tocmai pe tn te-am uitat :lol: demential Mertul cu jantele alea bv |
3 Attachment(s)
KidForDrift:arrow:brovo,imi place mult acel rx-8.
vin cu primul meu URSULET |
Quote:
|
:arrow:radu_cainamisir - am pus AXIS SHINE *HQ* 19X11 pentru ca nu am mai mari.
|
Quote:
El se refera ca pe urs merge jante maxim pe 18. |
R.Equinox:arrow:daca te rog, mai citesti inca o data ce a scris radu?A zis ca se pun mai mari de r19.
|
pai asa ii place lu domnu radu sa faca caterinca de oameni in loc sa ii ajute da intradevar pe urs nu prea merg jante mai mari de 18 adica asa puneam si eo inainte jante mari pe masini si mi-am dat seama ca nu da bine deloc si acum nu mai folosesc jante mai mari de 18 cam pe nici o masina
|
Ați ajuns rău.. Pe cine ascultați :shock: ? Pe R.Equinox sau Radu.Cainamisir?
PE URS MAXIM 18" . NU mai vorbiți aiurea. Cainamsir cred că a vrut să zică același lucru, doar că s-a exprimat prost. |
3 Attachment(s)
Multzam mult Tis-ule. Am inteles. You're a hero.
CORVETTE ZR1 |
5 Attachment(s)
buzz - frumos corvette dar vad ca ai aceasi problema ca mn cu pozele ca nu stii sa le faci
revin si eo cu un mercedes |
3 Attachment(s)
Nissan 350z:
|
Quote:
ca sa nu mai vorbim ca am cochetat si inca in limita timpului cu modurile din SLRR si pt asta le sunt indatorat pana in gat lui danny si lui maryus |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2670107 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Rotile sunt toate drepte.Mie imi place mult fitmentu.:lol: |
nu mai e niciun link valabil...de unde pot lua jocul?....:rolleyes2
|
|
3 Attachment(s)
Bravo bravo , voi astia bunii:))
|
4 Attachment(s)
viorel.p - frumos rau 350 ul tau
r.equinox - smecher e 39 dary - fratimiu ce sa zic mai lasat masca cu masina asta ai spart forumu cu ea bv imi place mult de tot acum vin si eo cu 2 rable cu una am incercat niste mape care le-am bagat azi in joc si cealalta este underconstruction momentan |
5 Attachment(s)
scz de dublu post dar am terminat logan ca hop sus cu el
|
1 Attachment(s)
|
:arrow:bobi_racers - frumos golanul dar jantele saunt cam mari.il pui pe site plz ca eu nu am decat ver. facelift.:sad:
:arrow:DariusAlexandru - frumos si S14 al tau.:-) |
Ce de gameri inraiti au aparut pe threadul asta de cand nu mai joc slr ... De cand si pana cand trebuie ca cineva sa asculte de altcineva ? Poate Equinox e vreun snopp dogg si ii plac jante de 24 pe urs .. where is the problem ? Ati innebunit toti cu stance works si hellaflush etc.. Uitati-va pe vechiul topic sa vedeti ce a insemnat un grup de oameni care se ajutau , care nu se injurau pentru un inch la janta si care ajutau si pe altii mai putin experimentati ... ma rog , topicul vostru faceti ce vreti .
|
3 Attachment(s)
Vin cu ceva foarte simplu:
GOLF 6 |
Quote:
mai de mult tare era un mod ...no entry ..sa sara peste filmulete direct in meniu are cineva asa ceva ? nu il mai gasesc pe net ..vad ca multe linkuri nu m-ai functioneaza si chiar la masini bune, la inceputul topicului unde cineva (aleyx_oltcit la dracu eu eram ala) zicea sa urcam aici pe forum masinele a sarit lumea ca mai bine le luam de pe gom si vstance, ca e inutil un astfel de topic...e uite ca multe linkuri au crapat si stau ore bune sa iau o masina o roata o ceva...:?: daca avem mega ocazia sa le tinem pe serverul de la 4tuning ...de ce sa stam dupa linkuri care ne pun sa asteptam cu carul pana ne da voie sa apasam download |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...p/page-81.html Cred că despre asta vorbești. Ca să se ducă filmulețu' apeși pe ESC. |
3 Attachment(s)
R.Equinox - frumos bmw. ten gura :)))
DariusAlexandru - arata bine. :arrow:Silvia |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning