Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Daci 12-11-11 23:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Măi Căline, chiat berea de pe bord era să-ţi pice? Tu nu ştii că berea se ţine īntre craci la coai...eee? Strānsă bine să rămānă ... caldă că-i frig amu' afară?

ralphmandl 13-11-11 16:43

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4705823)
faine jantele, cred ca stiu de unde provin, nu bat? nu vibreaza?

lada de zestre sau masina de spalat nu stiu cand a dat-o, dar pe bune ca in urma cu ceva vreme a trecut bubuind pe langa mine de era sa-mi pice berea de pe bord...

creca in ultima instanta o sa-i dea o gaura mare in plafon la polo ala si o sa puna direct un difuzor imens :D

jantele sunt ok, nu au probleme.

am dat muzica cam de 3 sapt - o luna.

nu o sa dau gaura in plafon sa pun un dif akl, o sa dau gaura in plafon sa pun trapa panoramica, in viitor. imi voi pune bas la loc, si spre nenorocirea unora o sa fie ceva mai jos ca ininte :))))

catalin94 14-11-11 16:08

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 4711417)
jantele sunt ok, nu au probleme.

am dat muzica cam de 3 sapt - o luna.

nu o sa dau gaura in plafon sa pun un dif akl, o sa dau gaura in plafon sa pun trapa panoramica, in viitor. imi voi pune bas la loc, si spre nenorocirea unora o sa fie ceva mai jos ca ininte :))))

trapa?
hai ca suna bine succes pe viitor si bas-ul asteapta sa fie acolo la locul lui.
Auzi Ralph am o intrebare, daca tot vrei sa lasi masina mai jos de cat ii la momentul actual, o sa te plimbi cu ea numai pe centru?:))

ralphmandl 14-11-11 23:44

am prieteni cu masinile trantite la maxim si pot sa circule nu numai pe centru:P cu putina atentie orice se poate:D

roli 14-11-11 23:51

numa eu am ramas suspendat pe liniile de tramvai in gradiste:x

91-GRS 14-11-11 23:54

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4715172)
numa eu am ramas suspendat pe liniile de tramvai in gradiste:x

citez de mai sus "cu putina atente" :))

ralphmandl 16-11-11 14:37

nu ma mir ca ai ramas suspendat roli :))). pe unde ai ramas cu masina suspendata? akl cum iesi de la monsterel? unde-i extrem de innalt?

roli 16-11-11 16:04

putin mai in dreapta :)) unde e putin mai lasat :))

calinpetco 16-11-11 21:59

ambitie mare sa investesti in lucrari gen panorama la masina, tre ceva tinichigiu bun si o sapca de bani...

NEo007 17-11-11 08:46

Mai problematica e intarirea plafonului... Un plafon care avea trapa din fabrica are alte zone si ramforsari. Daca il tai pe al tau, s-ar putea indoi masina in doua :D

roli 17-11-11 12:51

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4720068)
Mai problematica e intarirea plafonului... Un plafon care avea trapa din fabrica are alte zone si ramforsari. Daca il tai pe al tau, s-ar putea indoi masina in doua :D

pune o coada de matura intre stalpi centrali si gata ce tot atata tuning, lasa sa fie de folos aspectu e pe locu 2 :lol:

91-GRS 17-11-11 14:15

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4720068)

nici trapa n-are, io zic sa-si lipeasca un autocolant cu ceru in interor pe plafon:D

catalin94 17-11-11 14:34

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 4720734)
nici trapa n-are, io zic sa-si lipeasca un autocolant cu ceru in interor pe plafon:D

Solutie de criza :))
nu?

ralphmandl 17-11-11 23:57

cred ca renunt la idee, dak e asa de complicat:(

91-GRS 18-11-11 15:05

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 4722188)
cred ca renunt la idee, dak e asa de complicat:(

am o ideie mai eftine - reglabila second hand intre 100-150 oiro sau noua 22o oiro :D numa bine

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning