![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
eu la cutremur eram in fata blocului cu un prieten, abia isi parcase masina si era la relanti.. cand la un momentdat incepe sa nu mai "mearga" motorul rotund.. si ii spun sa accelereze sa vedem ce se intampla.. nu se intamplase nimic... miraculos masina isi revenise.. iesim din masina, lumea disperata pe la geamuri ca le fug bibelourile prin casa. :))
|
Sa stiti ca in mod sigur pisicile nu au in fisa postului sa prevada/anunte cutremurele. A mea, cel putin n-are si am auzit si de altele care dormeau "ca vaca" (citat) in timpul evenimentului. Tremuratura s-a simtit foarte bine, de m-a luat un pic cu frig, amintindu-mi brusc de zguduielile din '86 si '90, dar mootza s-a speriat mai rau de sperietura prietenei. Avantaj mootza, ca e mai mica si a incaput dupa canapea. De unde am scos-o abia dupa vreo 5 minute, cu coada cat un spalator de-ala de sticle, cum avea bunica. Deci speriata. N-am elefanti de portelan si nici alte bibelouri, dar mi-a ramas imaginea lustrei care se dadea hutza. Si a istericelor de la TV care au sarit pe Marmureanu ala de parca provocase el cutremurul. Si dupa aia am plecat la o nunta si nu-mi mai amintesc nimic... :)
|
eram la crasma , si m-am grabit sa termin paharul inainta sa cada tavanu'
|
Foarte tare asta cu paharul :lol:
Şi aia cu pisica, poate o fi din asta de apartament şi şi-a pierdut obiceiurile din natură :lol: Că la bloc se īntāmplă tot felul de treburi ciudate care o derutează, sigur nu apucă să simtă ceva :) |
Breaking News!!!
Industria auto va fi relansată prin invenţia unui romān: TURBIONATORUL!!!! http://www.**********/catalog/2150102...e-puterea.html :lol: |
mi-am comandat deja 10 bucati si o sa am cu 150 de cai mai mult :lol:
|
1 Attachment(s)
ati mai vazut asa ceva?:rolleyes2 adaptarea era facuta la un Espero pe toate rotile:shock:
|
2 Attachment(s)
ce am vazut azi prin oras.. o masina de vanzare care era imposibil sa nu fie observata(nu fac reclama).. si banuiesc ca masina celor de la google maps, sau ceva de genul.
|
Quote:
|
de unde pot sa cumpar niste folie autocolanta auto in bacau ?
de dimensiuni mare gen 2mX2m mersi |
Quote:
emilian stie mai bine |
masina n-are legatura cu basarom-ul. e a lui zeus. amintiri de demult?:lol::lol::lol::twisted:
|
Răspunsul la ra_atul ăla de imn nou al lui Moga şi al lui Udrea pentru promovarea turismului īn Romānia: https://www.youtube.com/watch?v=1FYl9p3VYNg
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning