Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

sebi2 06-03-07 21:27

Re: Comentarii lucrari!

nu e vb de a placea de asta si le pun sa imi zica greselile dar cand cineva zice ca nu e reala ca nush ce ca x ca y ....pai normal ca nu are cum sa fie reala nici o masina de pe topicu asta nu e reala ca e facuta pe calc ....si cred ca am vb destul de frumos .....

goblin 06-03-07 21:49

2 Attachment(s)
cateva sugesti ? :lol:

Ace Axel 06-03-07 21:57

sebi eu zic sa t uiti mai bine .. ai sa vezi multe masini extraordinare, care arata reale, desi sunt facute p calculator

PS: VA ROG NU MAI MUTILATI A5-ul !!!

Trickz 06-03-07 22:29

goblin...carbon ireal, blur, foarte mult blur la grila fata mai ales, lucruri lipsite de perspectiva (ex proiectoarele) , selectii nasoale, tentativa de bara spate nereusita, tentativa de prag nereusita, decalul pus cam neglijent, ai vopsit masina dar oglinzile?? ce rau tiau facut?:D, si cel mai rau, SELECTIILE strambe si neglijente. mai incearca.....nrk;)

MARI_NSL 06-03-07 23:55

2 Attachment(s)
:oops: :lol: :lol: oo imi pica-u ochii pe tastatura ... si a iesit asta :)))oo batrana skoda:oops: :lol: :lol: 8) :D

SatanaVeX 07-03-07 01:08

2 Attachment(s)
mmm am facut si eu ceva la un bmw.... nu mio prea iesit ca nu am avut rabdare si nu am stiut ce sa pun pe el sau sai fac.astai vartianta mea....si recunosc nu ma stiu la VT da fac si eu ce pot :)

HoricutzWSR 07-03-07 09:56

Rezumati-va La Chestii Simple Nu Va Bagati La Avioane,faceti Masinile Cat Mai Reale!!!!!!!!!!!!!!!

Ca][n 07-03-07 12:16

2 Attachment(s)
o honda civic, le multumesc celor care mi-au comentat lucrarile:-)

Leul 07-03-07 12:22

e lucrata bine , dar de ce ai pus plasa albastra ? kitu e misto ca si masina ...

Ca][n 07-03-07 12:31

plasa este albastra datorita unei luminii care se presupune care ar venii din interior.

Barum 07-03-07 12:54

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 785813)
o honda civic, le multumesc celor care mi-au comentat lucrarile:-)

interesanta lucrare ;) fi putin mai atent la selectzii! bafta ;)

andrey2003 07-03-07 13:10

mari4speed - SKODA ta este un KITCH lucrat SUB ORICE CRITICA... JALNIC... mai bine pune mana pe tutoriale si fa lucruri simple la inceput nu mai umple topicul asta cu prostiile astea... m'am saturat... :rolleyes2

Ca][n 07-03-07 13:27

thx Barum, mda....cu selectiile nu prea am rabdare.

Nubyan 07-03-07 15:02

4 Attachment(s)
Nu am mai facut o masina de ceva timp.Sper k nu mi sa dus din indemanare ( daca am avuto). Comentarii dak se poate:-)

RA_2fast4u 07-03-07 15:13

Frumoasa masina Ca][n .. ai si idei si sti si cum sa le pui in practica :) ce nu imi place: albul acela de la "colturi" da putin suspect dar tinand cont de mediul in care se afla masina nu cred ca tinde sa fie ceva foarte real e ok :) inca un mic defect la pa roti... adica evazarea aripii fata este foarte mare, poate cam exagerata iar janta pare micutza si "intrata" sub masina.. la asa ditamai evazarea te astepti la o janta plasata cat mai inspre exterior si cat mai mare...

hai bafta ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:29.

- Copyright 2026 4Tuning