![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
Mai tineti minte...cine la provocat pe baiatu cu vectra......un 1.9 tdi...un sfert din ponei morti:)))
|
in sfarsit am a reusit si nebunu sa ajunga cu vectra la sa ceva si a facut-o cu brio! Bravo si imi place ca intreaba lumea de unde e vectra aia cati cai are:lol:
|
Dospinoiu Sergiu - Opel Vectra A 204 cp gr. E 0-380m- 11. 1 Sec
Anastasiu Robert - Opel Kadett E 90 cp gr. A 0-380m- 14.81 Sec Toderica Razvan - Opel Astra G 125 cp Gr. B 0-380m- necronometrat a fost bahaos din pctu meu de vedere.. maisni multe mmult mai multe impresii bucurestenii as usual au venit la parada de basini si suferinte ( cobra stie).. daca nu se crea imbulzeazala aia poate iesea frumos.. dar nu aveai cu cine.. datorita ALORA CE SUFEREAU DE EI.. se vede clar cursele nu mai sunt ce erau odata.. pacat!!!! felicitari pt baietzi care neau sustinut.. |
Felicitari, in special pt. "madman", si respect maxim!
|
[QUOTE=DRooPY;2193693]Dospinoi Sergiu - Opel Vectra A 204 cp gr. E 0-380m- 11. 1 Sec
Anastasiu Robert - Opel Kadett E 90 cp gr. A 0-380m- 14.81 Sec Toderica Razvan - Opel Astra G 125 cp Gr. B 0-380m- necronometrat Daca aparea si timpul meu luam si eu grupa..... grupa mea fiind castigata d un SUV :lol:.. ne vedem data viitoare .. bv droopy sa nu mananci din farfuria aia... e trofeu ala :) bv nebunu a tras masina ceva de neimaginat |
[quote=Tod3rik;2194091]
Quote:
felicitari |
felicitari si din cauza mea
|
voi chiar credeti timpii aia??
la Unguri, 11.7 a scos RS6 ala de 700 de cai.... oricum felicitari proprietarului vectrei, trage ff bine...si daca nu a vrut sa se dea cu GTI, (desi s-a vazut ce bine trage aseara, si totusi pleca linistit) poate cand vine o Ibiza o scoate. |
http://www.epitesti.ro/epitesti-video.html
asta e filmat aproape de finish unde se vede si tirul cu remorca care departaja vectra de sti. Bravo pt baieiti !!! |
Quote:
am vb cu el si a spus ca nu refuza nici o cursa atata timp cat va fi ''ceva'' la mijloc;) nu mai vrea sa se dea de dragul de a vedeacum stau altzii cu el,in cadru legal va asteapta pe totzi care doritzi [citat nebunu'] sau cu ceva la mijloc in cadru mai putzin legal:) |
|
|
Quote:
sper ca atunci cand va fi cazu, sa considere ibiza "calificata" sa se dea cu el (unde ibiza in starea actuala e peste starea de atunci cu pejoul..)... daca GTIul era prea low... (desi poate dupa aseara s-a inteles ca nu il chemam pt o masina slaba) daca prin ceva-ul ala intelegeti/i bani.....atunci am impresia ca discutam gresit.... |
Quote:
dupa aceste reguli se va da,iarasi citat nebunu''... |
ti-am spus si aseara...nu ma intereseaza doar "curse"..ci cum stau masinile in accelerare.
oricum, dupa ce montez bucsa ma voi da si de pe loc...dar cum provocarea nu era pt mine, o sa vad ce zice ibiza. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning