![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
2 Attachment(s)
|
Buna. O intrebare am si eu... Vreau sa vopsesc o bucata din masina, gasesc undeva vreun cod sau ceva sa stiu exact ce culoare e masina? URGENT :rolleyes2
|
Nu ai "eticheta" pe oala ? :-)
|
Quote:
|
Salut! Am si eu o intrebare dar fara suparare. Am un Bmw 318 din 91' si as dorii sa stiu daca diferentialul il pot modifica sau trebuie sa`l schimb pentru rolul acelui autoblocant ? Unii mi-au spus k se poate suda. Asa cum este el acum nu prea merg burn-uri drift si toate cele.. :D Intzelegetzi prea bine cam la ce ma refer si vreau sa fac... Mersi anticipat. :)
|
Quote:
|
baietii , azi am mierlit-o rau , adica : am ramas fara talon la MITSU , drept urmare politia mi-a luat masina mai repede decat am vrut sa o iau eu.
explicatii : oprit pe drepata de catre RAR ( pe unirii , BCR ) verificat la sange , faruri , semnalizari , stopuri , evacuare , noxe frane , roti , tot tacamu. mi-au gasit buba : anvelope neconforme .....adica in loc de 155 / 70 r 13 , eu aveam 165 /70 r13......inclusiv noxele au iesit bine ( masina de 24 de ani ) . i-am explicat domnului respectiv ca le-am pus mai late pentru stabilitate ...plm 155 roti de bicicleta ....el o zis " ok da tot iti iau talonu " motivul pentru care MITSU nu v-a mai circula e simplu ...pentru ca sa iau RAR-u din nou , trebuie sa schimb 2 lucruri imposibile si anume far stanga ( trebe de sticla , eu am plastic ) si imi lipseste o bucata din stopul stanga ....cele 2 " bube nu le pot repara din simplu motiv ca nu mai gasesc originale sau noi. sper sa ne auzim cu bine si sa nu ma calcati daca ma vedeti cu bicicleta :))))) |
oricum doreai sa-ti cumperi alta! acum ai un motiv cu adevarat intemiat sa-ti cumperi una adevarata fara bube!:))
|
da , alta ...dar in vara nu acuma .....
|
inseamna ca nu mai ai mult de asteptat! si cum de sau pus baieti pe treaba?:)) cam opresc masini?
|
Mitsu, urat de tot, daca ma opreau pe mine.. nici nu ma gandesc ce iesea :lol:
|
urata treaba......
la un prieten, ia luat talonu pt k avea 2 gauri in prag :) RAR trebuie trebuie evitat...sunt problema mare |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
pfff naspa
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
|