![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
3 Attachment(s)
salut..va rog frumos,daca este cineva disponibil sa-mi modifice si mie masina din poze cu janta respectiva?multumesc...janta sa fie tot pe 15...stiu ca ar arata mult mai bine mai mare dar..asta e..
|
Nu fa greseala sa pui jantele ca alea pe 15. O sa arate oribil si o sa iti para rau pentru banii dati.
|
ms mult deenes , ;)
|
sal sper sa nu deranjez vreau sa spun ca nu sunt chiar oribile jantele lui hellker daca sunt light e foarte bine dar sunt jante sport nu prea dau bn pe o masina mare si in 5 usi , dar gusturile nu se discuta
succes |
asa ma gandeam si eu ca sunt cam mici...tocmai de asta as dori sa vad cum arata pe masina:-?
|
deleted....mda mai bn il fac eu...am citit ultimele 50 pag si nimic serios(schimbari de culoare, faruri si jante) am postat aici deoarece credeam ca faceti ceva serios:rolleyes2
|
Man te rog sa citesti regulamentul.
|
nu ai voie cu poze luate de pe net...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
felicitari |
3 Attachment(s)
multumesc mult vlad(lasata jos si din suspensie..e in plan;p)..pana la urma masina a primit jante IRSMCHER originale cu cauciucuri 225/45zr17..inca nu le-am montat dar le-am facut poze..
|
Asa o sa fie mult mai bine decat ce vroiai tu...
OFF :lol: |
6 Attachment(s)
salutari din nou.am si eu o MARE rugaminte.nu stiu ce jante sami iau pt masina.ma poate ajuta cineva,vreau sa vad care jante arata mai bine pe masina.pun cateva poze cu masina si cu niste jante.dak se poate va rog ajutatima si pe mine ca eu nu ma descurc.Please help!!
|
Cu ultimele o sa arate cel mai ok, cu conditia sa fie o dimensiune convenabila.
|
jantele o sa fie pe 17,imi plac ultimele dar sunt nehotarat si baiatul pleaca sapt asta in germania ,tre sai spun ce sa imi aduca,mio poate modifica cineva sa vad cum arata cu ele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning