![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
7 Attachment(s)
N-ai ce sa-ti dai seama dintr-o poza. Edventual daca cineva le cunoaste bine si le stie dimensiunea, ca in rest nu prea vad dupa ce ti-ai da seama. :) Dar parerea mea, cred ca sunt pe 19". E doar o parere.
Si un Evo cu un paint job nu foarte reusit. :rolleyes2 Am incercat mai multe, dar nu au iesit. :shock: |
2 Attachment(s)
@CraZzy_K1D-cum sa nu mearga sa ii pui bobykit :rolleyes2, la mine merg toate bodykiturile
@Dannyromdan-loganul nu a fost terminat cum zic "altii" sergiu: StreetStyle22 - doar ca nu l-a terminat, si eu o sa il incep dupa ce termin E34 :) @izki-frumoase masini, doar ca ar fi bine sa le dai mai multa atentie :D @Robicutz-incearca cauciucuri de 19, daca nu vezi si tu, iale pe toate din catalog si vezi care merge, oricum jentile sunt urate, eu nu as pune asa ceva pe nici o masina :) @StreetStyle22-este defapt motorul i4 stock cu capacul de chiulasa schimbat. Le pui in parts\ @Andu_RacE-man, nu am cuvinte, m-ai uimit, Bravo un PJ de nota 10 :D |
3 Attachment(s)
Type R.
N-are galerie,evacuare..n-are nevoie de asa ceva. :D |
Camber-ul rotilor este total gresit : pe fata e : \ / si pe spate : / \ nu are niici oglinzi :))
|
10 Attachment(s)
Chevy SilVerado 2500:twisted:
|
Nu are nevoie de nimic Marius. E masina de Drag, face curse cu ea, el joaca jocul dupa scenariu.
|
6 Attachment(s)
Vin si eu cu o Honda Civic :X
P.S: Nu inteleg dc se vede asa urat....cand ma uit la shot se vede calumea... |
Quote:
|
cred ca e Gta city :)
|
frumos civic Robicutz ;) prin ce statiune ai mers cu el ?
|
2 Attachment(s)
Sau sigur este Valo city :)
Chrysler PT Cruiser |
ii in Velo City am gasit un lok fain, nu stiu exact unde dar siu sa ajung :))
Nu stiti pe la ce pagina is Polish Roads? ca nu gasesc :( |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pai ai nevoie de oglinzi ? :lol:
Camberul in "marele joc" se schimba dupa ce arcuri pui.. ;) Asa ca nu vad de ce sa ma schimb 20.000 de arcuri doar pentru simplu fapt ca jocul e cum e.. Acum e tomata :D. In plus andu stie despre cum joc eu.Cand bagi deja coduri,jocul chiar nu mai are farmec. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning