![]() |
|
Re: Club Ford Capri
Quote:
|
distantiere ceva, flanse ?oricum arata bine :p
|
Quote:
|
Quote:
|
si pe fata vor arata bine, dar sigur vor freca la bracare
|
Quote:
|
Quote:
Jantele si anvelopele pe care le ai sunt foarte misto, iar daca ai vopsi jantele, dupa o reconditionare ca la carte, ar arata si mai misto. |
Quote:
Rotile arata foarte bine :workout: pe masina ta dar s-ar putea sa afecteze dinamica masinii (demaraj greoi, viteza redusa, consum benzina mai mare) din cauza ca motorul de 1,6 este cam slabut pt sarcinile suplimentare care apar pe trenul de rulare si transmisie. :!: Daca tot trebuie rezolvata omologarea poate ar fi mai bine sa pui un motor mai puternic pe Capri tau... |
3 Attachment(s)
cum fac sa scap de d'efectul asta de broasca obosita, de rotile in forma de A? sa schimb amortizoarele? ma gandesc sa nu fie piesele astea cu pivotul de pe capat in alte cote decat cele originale si de aceea sa stea masina de zici ca e pe burta la plaja; sau e posibil ca traversa pe care sta motorul sa fie de la alt model? cand am facut-o bucati pentru a o vopsi si alte alea am desfacut tot ansamblul din caroserie si nu stiu cum se desfac amortizoarele si nu as vrea sa faram ceva; se dau jos usor doar amortizoarele? sunt scumpe daca ar fi sa le schimb? astept o idee; e posibil ca din cauza lor in momentul cand franez brusc sa creeze senzatia de acvaplanare?
|
e total off-topic, dar poate stiti pe cineva interesat de un Cadillac DeVille V8 full dotat, urgent la 700Euro fara acte.
URGENT pana marti :!::!::!::!::!::!::!: detalii, poze o gramada si filmulete :arrow: https://forum.4tuning.ro/568-old-scho...ml#post3381933 |
de dimineata am bagat ca berila dar am adus-o pe drumul cel bun, am schimbat tot ansamblul de pe dreapta, am aerisit franele din nou si nu mai sta nici pe burta; am observat totusi altceva si anume ca pierde vaselina la caseta de directie; acum scot caprita la promenada:D
|
si spune-ne si noua care piesa sau piese o fost problema :d
acum cum e la franare brusca? |
piesa a fost amortizorul care era distrus, am observat ca stand pe loc, deodata se lasa pe dreapta, cadea sa ma exprim mai simplu facea ceva de genul lowrider ; treaba asta nu o aflam daca nu stateam pe langa ea sa vad cu ochii mei; am cautat poze la piese pe motomobil ca sa stiu ce demontez si am vazut ca amortizorul e cu tot cu fuzeta dar eu am avut ca piese de cand am luat masina ansamblul cu tot cu arc, disc, rulmenti si l-am montat cu totul; acum s-a indreptat, nu mai sta cocosata si cand pun frana brusc se apleaca dar franeaza uniform rotile pe fata adica nu fuge stanga sau dreapta si urmele de cauciuc de pe asfalt sunt egale; pedala de frana tot nu revine usor, ramane in urma si trebuie sa o bruschez putin sa revina, scartaie dar nu stiu daca sabotii sau placutele de zici ca e autobuz, mai am o ditamai lista de dureri dar le iau cate una asa usurel
|
Scartitul franelor apare atunci cand este mizerie intre placuta de frana si cilindru de frana, Pt a scapa de acel scartait este nevoie de curatarea ruginii si a mizeriei .... dupa care se da cu o pasta speciala pe spatele placutei inainte de montaj (se lasa cca 5 min dupa care se monteaza placutele).
Bafta |
Quote:
Apropo, jantele par a fi Cragar 342 Series, adica nu orice. Intr-adevar, ai nevoie de ceva putere ca sa se miste cum trebuie, dar daca tot vrei sa cresti nr calutilor, macar stii ca ai jantele si anvelopele corecte, nu cine stie ce jante din aluminiu luate de pe Sierra. ps: priveste partea buna a lucrurilor, raportul final (diferential) este deja foarte bun pentru a misca acele jante |
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning