![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
unde in tudor?ca la semaforul care face dreapta spre primaverii parca au cazut 100 bombe:shock::shock::shock:
|
Au mai facut asa si cu alte strazi din iasi... le-au asfaltat numai intr-un singur sens.
Rusine inutilitiei rutiere care nu intervine in aceste cazuri, pentru ca astfel de moduri de a asfalta duc la foarte multe probleme datorate faptului ca soferii care vin pe sensul neasfaltat sint tentati sa mearga pe portiunea care mai poate fi numita drum public. De asemenea aia care au marcat bulevarde (cica) cu hirtoape (precum Carol/Copou) in tari cu oameni as face inchisoare intre 3 si 6 luni sau ceva. La noi sint felicitati. |
sa aveti grija pe splai bahlui cum te duci spre tudor dupa podul in forma de piramida, este o groapa de toata "frumusetea", daca ai "norocul" de a o lua ai toate sansele sa pleci cu masina de acolo pe platforma.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multi nu respecta benzile, tot timpul tre sa fie unul la hotel europa la semafor, (cum vii dinspre tg cucu si te duci spre bucsinescu) care mai mai sa intre in tine care vii de pe banda 3 (linia de tramvai) iar banda se retrage la semafor pe banda 2...iar banda lui 2 se retrage pe 1 ca la semafor sunt doar 2 benzi. :| majoritatea conduc cum mergeam cand eram mic cu bicicleta..inainte, stanga, dreapta nu conteaza....
|
majoritatea conduc cum mergeam cand eram mic cu bicicleta..inainte, stanga, dreapta nu conteaza....
:)) tare asta... dar adevarata... |
Vineri oprit de politia rutiera pentu a fi martor la un coleg de trafic din NEAMT cu folie pe geamuri si pe triple . Colegu a luat amenda 6 mil desi a zis ca si-o da jos la fata locului. In concluzie daca vrea sa scoata banii de pe tine scot .:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa par aiurea....dar folia aia de pe triple e BELEA!
Asta iarna veneam spre iasi de la bacau si aveam ceva de genul 70km/h , noaptea , ceata urata de tot si,GHICI CE? la 10 metri in fata mea apare din neant un tunner cu folie pe triple care mergea cu 30(;) nimic de reprosat pt viteza..era ceata) de atunci mi-a trecut gandul la folii pe stopuri. Nu mai zic vara, la soare...din partea mea sa le retina si stopurile, si certificatul! |
Quote:
|
daca tot vb de triple...folii etc...
am gasit niste modele de triple cu leduri pentru masinutza mea...cu o nuanta mai fumurie...asa sunt ele din fabrica...dar nu au probleme din cate observ de a fi fff slabe [nah si avantajul ledurilor] credeti ca as avea probleme cu ele ? astea sunt: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ht_4215wt_1009 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning