![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Iti da si un ceas cadou :lol:
|
ati simtit cutremurul? eu nu, ca eram in masina :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ce cutremur mah? p la ce ora? :)))habar n-am de asta
|
Quote:
|
|
n-am avut nici-un stres, fix la ora aia m-am uitat la ceas si m-am ofticat ca iar am pierdut stirile sportive :)))) dar n-am simtit nici-un cutremur, chiar daca eram si in italia cand a fost cutremur,n-aveam nici-un stres
|
Eu l-am simtit naspa de tot la etajul 6:shock:
|
si la etajul 8 s-a simtit super nashpa. plus ca m-am speriat de am facut pe mine:oops:. imi tremurau picioarele parca eram electrocutat:oops:
|
Quote:
|
Quote:
--cea de pe langa sc 4: de la piata mioritei tot inainte(cum vi de pe banca nationala) si in intersectia cu gradinita care are un spiderman urias pe perete faceti la dreapta si firma este peste 50 m pe partea dreapta. -- cea de langa soma: treceti calea ferata, faceti ocolirea si apoi spre drumul spre sarata. firma este in curba pe partea stanga(inainte de soma) ( explicatiile le-am dat pentru cine mai cauta vreo firma de foliere si n-a gasit nik pana acu, asta ca sa nu caute 2 luni prin bacau ca mine :oops::lol:) Nr de tel a celor de langa soma: 0740246353( l-am luat de pe un panou, nu l-am verificat inca) |
am auzit si eu de cutremur...naspa,sper ca n-au victime :(
|
salut, trimite-mi prin e-mail niste poze daca ai te rog, eu sunt din comanesti si daca imi place cum arata bmw-ul vin la fata locului sa-l vad [email protected]
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning