![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@Geox` - frumoasa lucrare... cum a zis si wlad, numaru nu prea is mai avea rostu, (aschia din bara mai putin semnificativa, dam cu chit si se repara :) ) dar rotile... par cam oblice.... in rest e o lucrare buna
@cristy - oltcit-u e ok, lucrat clean.... dar "albastrel"... hmm nu-i putin cam multa lumina doar de sub masina si in spatele jentilor cam intuneric? @Rares ... cam ai dreptate.. , se pare ca ti-a palcut s lucrezi la ea .... |
2 Attachment(s)
:rolleyes2ceva rapid..
|
1 Attachment(s)
30.....
|
@keemo
interior off...intercoolerul si partea cu grila si farurile..ar fi fost mai ok daca le-ai fi facut mai contrastante.. per total arata bine..imi place bv |
SALUT DE UNDE AS PUTEA INVATA SI EU SA FIU MAI BUN LA VIRTUAL TUNING?
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...tutoriale.html PS: nu mai scrie cu CAPS LOCK ca se intelege ca zbieri la noi. |
keemo gaseste neaparat o roata fata virata invers...ca nu`i bine asa :) in rest e nota 10
|
2 Attachment(s)
kemo iti trebuie sigur alta roata ... e cam aiurea roata aia , strica tot
ia sa vedem cateva pareri... |
2 Attachment(s)
Skoda
Multumesc Fily inca o data. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nissan Silvia full brush |
3 Attachment(s)
am incercat si eu :-), mentionez ca ii a doua oara cand folosesc photoshop,sa nu ma certati prea mult:???: am avut mult de lucru pt ca habarn aveam sa folosesc photoshop,si nu avea cine sa imi arate
PS.cine imi spune si mie cum fac spoilerul exact de aceiasi culoare ca masina,nu am prea reusit.scuze de off topic |
Pentru prima lucrare e foarte bine. Iate dupa tutoriale si iti vor iesi lucrari din ce in ce mai bune.
Carbonu parca este prea evidentiat. Silvia :twisted:mea? pareri? |
sincer mie imi place cum o iesit.comentari nu prea pot face ca nu sunt asa bun.carboonul mam chinuit mult pana lam facut.sper k data viitoare sa iasa mai bine:D
|
Quote:
|
mai ai de invatat domnul cristy dacia, fii atent la ce vrei sa faci ca ies niste oznuri.
geox - idee f buna, voi incerca si eu ceva asemanator, dar ai cam multe greseli, nu ma asteptam la tine cipskate69 - frumos, ca de obicei, bv! rares - bro, ai scos-o f bine la final ai o masina frumoasa!!! keemo - nu cred ca e facuta de tine! tu lucrai mult mai bine, ma rog, detaliile pe care le-a mentionat mai sus manu sunt cam ce am vazut si eu in mare la capitolu greseli!!! Bafta la toti copiii! |
Unde e masina facuta de cipskate:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am mai trecut cam de multicel pe aici :oops:
|
Quote:
|
ti am zis pe mess.....da-te in p*** m** ca e super tare
superba , felicitari ! ! ! |
daca nu puneai reshou'ul ala in loc de bara spate era mai bine , dar oricum ,e incredibila bvo tati !!
|
2 Attachment(s)
Bmw E30 M3/// |
Quote:
|
Quote:
ca masina e foarte buna .... |
3 to 8
2 Attachment(s)
|
1000 de pagini de Vt....
|
@ PIKONE CJ: glumesti, nu ? urme de smudge, urme de erase ... nu se pupa culorile, bara fata are contrastul ala aiurea , umbre deloc , urme de brush negru , spatele e si mai praf: smudge cat cuprinde, carbonul are contrastul prea mare (da in alb-negru) si urme de erase. Daca vrei sa verifici lucrarea , baga poza in photoshop si umbla la contrast si luminozitate si ai sa vezi greselile de care iti zic. Poti mult mai mult , sfatul meu, refa-o !
|
1000-----super
|
Ca tot ati ajuns la pg 1000 , am o propunere , sa puneti o poza de la inceputul inceputului (al vostru in VT) si o poza cu cel mai reusit VT realizat de voi.
Stiu ca unii au progresat enorm , dar sunt curios (poate nu numai eu) sa vedem acest progres. Daca nu e o idee buna, rog sa se ignore acest post ! |
Exista pe aici pe undeva un topic unde fiecare a pus prima lui masina modificata virtual :)
|
Da dar nu si ultima ,ar fi ceva o comparatie deasta:lol:
|
4 Attachment(s)
Nu de mult am invatat si eu sa lucrez cu photoshopul.
|
Ce a trecut timpul....pagina 1000.....
|
... imbatranim... :)) sa zicem " La multi ani!" si la mai multe!
|
sa stii ca imbatranim......si da ai dreptate...LA MULTI ANI si la cat mai multe pagini
|
La multi ani !
1000 Virtual Tuning :D:evil::rolleyes2:twisted: |
2 Attachment(s)
Prima si cea mai recenta lucrare.
PS : Postul 15000 :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning