Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Lukian_XXX 06-03-07 13:18

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 783863)
Gentlemen va prezint: Toyota Corolla

sunt si yo curios cum merge masina aia cu roata de pe spate pt ca yo nu vad cauciucu in rest arata bine;)

Barum 06-03-07 13:50

Quote:

:oops: shame ......ces cu cauciucurile ?
cam belite ;) NUmai bine !

Ca][n 06-03-07 14:29

am inteles treaba cu cauciucurile, mi-a scapat asta e, da mai skimbati si voi, nu ziceti 10 insi aceeasi greseala. bft

Ace Axel 06-03-07 16:07

Quote:

eu nu inteleg unde e pusa masina... la capatul pamantului!?

Ca][n 06-03-07 16:13

hehe asta cu capatul pamantului mi-a placut :)), subiectul principal este masina nu bg

MARI_NSL 06-03-07 16:35

Quote:

Originally Posted by goblin (Post 783602)
:) nustiu daca e bene...la spoilerul fata..cam blury

bai io zic ca e blury toata masina :lol: :lol: :oops:

sebi2 06-03-07 17:29

2 Attachment(s)
un showcar .....

AdY9005 06-03-07 17:45

2 Attachment(s)
un nsx......

Trickz 06-03-07 19:09

ca][n....nujh ce sa zic....ce zicea ace e adevarat....ai pus backgroundul gresit...zici ca se termina deodata pamantul...sau asta era ideea...si de cauciucuri nu zic nimic...au zis ceilalti destul..observ ca ai pus o gagica pe masina....sincer..nu se reflecta macar putin pe masina??...designul capotei este ilogic.....dar poate gresesc eu..nu stiu....mai incearca;)
sebi2...tu ori iti bati joc de noi ori nu ai pic de bun simt...in primul rand ai luat tot kitul de pe acelasi bmw de la hamann...sa trecem peste motorul m3 pe un logan...e absolut normal...faptul ca piesele copiate au alta culoare trece....doar e showcar.....pe langa eternul BLUR mai ai si selectii strambe...de ex la far..inca se mai vede culoarea veche putin...sau la numarul de inmatriculare...nici nu teai obosit sa il stergi pe cel vechi....si nu in ultimul rand, asta e o masina in STUDIO...ce cauta pe ea reflexii de EXTERIOR?? oricum, mai repeta...
ady..faina...simplutza dar de efect....inspirata alegerea jantelor:D bv

MARI_NSL 06-03-07 19:43

3 Attachment(s)
:oops: niste daciiiiiiiiii .. care e mai marfa :lol: :lol: :oops: :rolleyes2

sebi2 06-03-07 19:49

ba fratilor odata pt totdeauna nu fac masini reale le fac pe calculator pe mine ma intereseaza ideea in sine nu cum iese ea culoarea blur .... dc vroiam ceva real nu mai faceam pe calc ..da in fine ...apreciati ideea nu vopseaua

Cristi T 06-03-07 20:22

daca vrei schite foloseste paintu' aici ideea e ca mashina sa fie "reala" ... ;) capisci , o mashina perfecta = o mashina care cu greu realizezi ca e virtuala iar aici asta se incearca !

pufy 06-03-07 20:41

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 784667)
ba fratilor odata pt totdeauna nu fac masini reale le fac pe calculator pe mine ma intereseaza ideea in sine nu cum iese ea culoarea blur .... dc vroiam ceva real nu mai faceam pe calc ..da in fine ...apreciati ideea nu vopseaua

nu te onliga nimeni sa pui masinile aici.......dar daca le pui pe sectiunea asta e logic sa te astepti ca lumea sa iti zica greselile......aaaa.....si invata sa vb si u frumos...

Gabi 06-03-07 20:42

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 784667)

De acum incolo sa le listezi si sa le arati copiiilor din cartier. Poate lor le va placea fiecare lucrare a ta. Desi... cred ca ma insel...

Ca][n 06-03-07 21:18

ms pt coment Trickz, aveti dreptate in unele privinte, iar in ceea ce priveste bg am crezut k o sa para mai interesant, dar se pare k nu a fost. bft

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning