![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
Mama,daca incepetzi sa "traitzi" din amintiri nu e bine....vara asta o sa o ardem dubios, ca pe vremurile :)) :D :D
|
22 Attachment(s)
recent intors din Austria,am fost la Salzbourg si am vazut un muzeu pe care sunt convins ca 99% din cei de aici isi doresc sa il vada...ce fel de muzeu? unul numai cu "exemplare rare" de bolizi de la Moto GP la avioane si elicoptere de acrobatii,bineinteles F1,nascar,DAKAR-> pe scurt ... Hangar-7 se numeste,chiar pe aeroportul din Salzbourg,intrarea libera!cateva poze de acolo...sper sa va clateasca ochii :p
|
12 Attachment(s)
iar intr-o parcare altele de strada...si mai si ... niste Hummer-ele mititele,un ford micutz...si alte nebunii :-j :X ... ai draq ce masini au!
|
verificai amortizoarele sa vezi daca sunt ok?!
|
https://www.youtube.com/watch?v=zoezY...e=channel_page
nebunu' vs sti racing code:) |
Da ma .. bravo lui .... mie tot nu imi vine sa cred ca ii merge masina lu nebun :lol:
Sti-ul ala nu cred ca e de la Racing Code :rolleyes2 |
Quote:
urma sa se dea cu un r8 dar au incheiat astia cursa... |
4 Attachment(s)
///////////
/////// |
Quote:
Una peste alta nu pot spune decat felicitarile mele pentru Nebunu, Droopy si Toderica! :peace: Au facut treaba buna azi cu totii. Cat despre Nebunu! Nota 10 Merita tot respectul la cat a muncit la masina asta! Chiar e grava rau :peace: |
felicitari pt ploiesti.....bravo...bravo........
|
Fara cuvinte . felicitari nebunu !!! felicitari droopy !!! felicitari toderica!!!
Vectra e cea mai grava , abia astept saptamana viitoare. unii stiu de ce. vad ca la vectra a prins bine slujba de sambata seara :D appropo vb lu donu : bah prizele de aer zici ca-s nari de bmw :D |
Quote:
|
Quote:
Dupa ce am postat am vb cu nebunu si mi-a zis ca e facuta de racing code :) Oricum , ma bucur ca ii merge ,in sfarsit, masina :D |
Quote:
|
Subaru avea 400 de cai,si este cel negru mat al lui Elspa.
Bravo. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning