Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse poze/filme (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme.html)

CobraArt 27-03-09 19:45

Re: Diverse poze/filme

Mama,daca incepetzi sa "traitzi" din amintiri nu e bine....vara asta o sa o ardem dubios, ca pe vremurile :)) :D :D

Tibanu 28-03-09 09:07

22 Attachment(s)
recent intors din Austria,am fost la Salzbourg si am vazut un muzeu pe care sunt convins ca 99% din cei de aici isi doresc sa il vada...ce fel de muzeu? unul numai cu "exemplare rare" de bolizi de la Moto GP la avioane si elicoptere de acrobatii,bineinteles F1,nascar,DAKAR-> pe scurt ... Hangar-7 se numeste,chiar pe aeroportul din Salzbourg,intrarea libera!cateva poze de acolo...sper sa va clateasca ochii :p

Tibanu 28-03-09 09:22

12 Attachment(s)
iar intr-o parcare altele de strada...si mai si ... niste Hummer-ele mititele,un ford micutz...si alte nebunii :-j :X ... ai draq ce masini au!

riv_gms 28-03-09 16:44

verificai amortizoarele sa vezi daca sunt ok?!

T@zMania 28-03-09 19:11

https://www.youtube.com/watch?v=zoezY...e=channel_page
nebunu' vs sti racing code:)

shantzu 28-03-09 19:13

Da ma .. bravo lui .... mie tot nu imi vine sa cred ca ii merge masina lu nebun :lol:
Sti-ul ala nu cred ca e de la Racing Code :rolleyes2

T@zMania 28-03-09 19:14

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2191651)
Da ma .. bravo lui .... mie tot nu imi vine sa cred ca ii merge masina lu nebun :lol:

a fost refuzat de pepi....l-a provocat nebunu si pepi a refuzat....hm....;)
urma sa se dea cu un r8 dar au incheiat astia cursa...

riv_gms 28-03-09 21:54

4 Attachment(s)
///////////
///////

DONU' 29-03-09 01:40

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2191651)
Sti-ul ala nu cred ca e de la Racing Code :rolleyes2

Ba da. Este umblat de Racing Code asa cum am inteles ca spunea si Sebi la microfon inainte sa se dea startul si din ceea ce spunea si Nebunu ca a auzit. Subaru este al lui Elspa de pe forum sau Mihai Spanachi pentru cei care il cunosc. Am avut ocazia sa merg cu el in masina cu ceva timp in urma si mi-a placut rau cum tragea. Tzii mine Shantzule in seara aia cand am fost la Bucuresti sa-si ia Nebunu intercooler-ul...

Una peste alta nu pot spune decat felicitarile mele pentru Nebunu, Droopy si Toderica! :peace:
Au facut treaba buna azi cu totii.
Cat despre Nebunu! Nota 10
Merita tot respectul la cat a muncit la masina asta! Chiar e grava rau :peace:

jakal 29-03-09 01:49

felicitari pt ploiesti.....bravo...bravo........

Bengy_BLS 29-03-09 02:54

Fara cuvinte . felicitari nebunu !!! felicitari droopy !!! felicitari toderica!!!
Vectra e cea mai grava , abia astept saptamana viitoare. unii stiu de ce.
vad ca la vectra a prins bine slujba de sambata seara :D
appropo vb lu donu : bah prizele de aer zici ca-s nari de bmw :D

Tibanu 29-03-09 10:59

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2191234)
verificai amortizoarele sa vezi daca sunt ok?!

nuu :)) e un prieten :p da era destul loc acolo sa incap si eu :P

shantzu 29-03-09 11:29

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2192513)
Ba da. Este umblat de Racing Code asa cum am inteles ca spunea si Sebi la microfon inainte sa se dea startul si din ceea ce spunea si Nebunu ca a auzit. Subaru este al lui Elspa de pe forum sau Mihai Spanachi pentru cei care il cunosc. Am avut ocazia sa merg cu el in masina cu ceva timp in urma si mi-a placut rau cum tragea. Tzii mine Shantzule in seara aia cand am fost la Bucuresti sa-si ia Nebunu intercooler-ul...

Stiam a cui este masina , si mai stiam ca ai mers cu ea ... dar pe vremea aia era stock :lol:
Dupa ce am postat am vb cu nebunu si mi-a zis ca e facuta de racing code :)
Oricum , ma bucur ca ii merge ,in sfarsit, masina :D

negoitacata 29-03-09 12:18

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2192513)

Una peste alta nu pot spune decat felicitarile mele pentru Nebunu, Droopy si Toderica! :peace:
Au facut treaba buna azi cu totii.
Cat despre Nebunu! Nota 10
Merita tot respectul la cat a muncit la masina asta! Chiar e grava rau :peace:

STI-u...nu mai are turbina stock...are alte injectoare...alt intercooler..

CobraArt 29-03-09 13:34

Subaru avea 400 de cai,si este cel negru mat al lui Elspa.
Bravo.

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning