![]() |
am rezolvat problema cu prezoane mai lungi de 30 mm.
angel eyes la ce dimensiuni ? sau ce modele se potrivesc ? ... stima |
Re: Club CIELO
Din cunostintele mele,angel eyes se pot face pe comanda pentru majoritatea masinilor-modelelor.
|
vezi ca iti poti face singur angel-eye
iti trebuie o bagheta dinaia de jaluzele modelu vechi ,vre-o 2 leduri,o resistenta si chef de munca cauta pe youtube si gasesti tutoriale |
Dar nu ai posibilitatea sa faca scurt?
|
pai masoara diametru de la fac si face cercu marimea aia
cauta pe youtube si vei gasi un tutorial later edit: scuze dar nu prea am inteles la ce te referi sa il faca scurt |
Doar daca le pui prea aproape de bec :) Mai misto angel din neon. Si la 800-1 mil, nici nu e scump.
|
Dar neonul se arde,ledul nu...
|
cine te-a mintit ca neonul se arde?
Neonul are o viata identica ca ledul, si este mult mai rezistent decat ledul in far. Si decat sa iti faci angel eye din led mai bine o lasi asa cum este. |
poi eu credeam ca este pe acelasi principiu ca si neonul normal.....
|
singurul lucru care se arde la neon este invertorul si asta din cauza ca a fost proiectat prost.
Ca sa previ o ardere a invertorului ii adaugi un stabilizator de tensiune intre invertor si sursa de alimentare si apoi te poti astepta la o viata mai lunga ca a masini. |
1 Attachment(s)
scuze de off topic :-)
https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...sfi-cielo.html sau masina cu totul ,este an 2006 am ambele motoare sfi si cel original..jante 16,evacuare sport 50mm, ceasuri lcd kadett, disc spate,xenon etc...arata si functioneaza impecabil pret 4200 E disc. 0762.062.006 |
Scump....
|
Acceptabil adica :)
Cand era cielo club, avea acolo o prezentare mai detaliata si se vedea ca nu e masina de oricine :) Ci una intretinuta si modificarile facute cu cap si finut lucrate. Parerea mea. Chiar ce se mai stie de cielo club? |
Breaking News: NIMIC :lol: :lol:
|
Chiar ce se mai stie de cielo club?[/QUOTE]
nu va mai fi din cate am auzit.nu vrea dani nici sa o vinda nici sai dea drumu |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning