![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
complet de acord,nu cred ca se putea puncta mai bine |
|
astazi mi-am facut timp si am urmarit tot filmul ! 47 de minute din viata mea pe care le-am pierdut si au meritat pe deplin. Extraordinar
|
Formula Drift live!!:yikes:
http://www.formulad.com/live/ |
Quote:
"Communism, where everyone has a 800hp car." |
aveti grija cum veniti din tudor spre bucsninescu...sunt niste gropicele "frumoase" langa linii..destul de adanci si largi cat sa iti pice roata in ele [cam 3 pericole in 20m...din care unul dintre ele e facut de primarie..patratel frumos ptr plombat]
mi-am julit pneurile fata-spate dreapta intr-una ieri..nu am facut pana...dar le-am taiat destul de bine cat sa trebuiasca sa le inlocuiesc |
Quote:
|
si eu am bshit o janta ireparabil..si toate sunt zgariate...
azi stateau cu aparatul taiat in fata la mall..si tot pe langa linii taiau..frumos tare.. m-am saturat de drumurile astea..dar din pacate nu avem ce face...daca mosnegii tot pe ala il aleg.. |
Quote:
|
de ala la 200 de euro :)
numa sa nu te lase franele cand cobori copoul si sa mai ai oameni pe constiinta.. |
Quote:
|
S-au mai reparat...
Am trecut azi dimineata prin Tudor si au mai reparat din ele (in special in fata la East Seventeen) insa cele din fata de la OTP/Sediul Adevarul sunt tot acolo. Se repara pe sistemul: "Dorele ne miscam si noi?"
|
alea de care zic eu tot in stadiul ala sunt..
|
Quote:
|
minuneeeeeeeee.....au asfaltat si in tudor ..adica in fata la Iulius Mall :twisted:...... dar au uitat cateva gropi de pe langa linii :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning