![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
m-am mai jucat putin:)..mai astept pareri:???::???:
|
1 Attachment(s)
f10 - falcon 2010 ,sper sa va placa..
|
3 Attachment(s)
inca o lucrare inca mai astept comentarii la ambele lucrari
|
1 Attachment(s)
update:d
|
2 Attachment(s)
mrsika's
|
Quote:
mrsika, o lucrare pe zi ... |
Quote:
|
Nu e motiv pentru care sa pui doua. Si la mine la fotografii nu comenteaza nimeni, dar asta nu inseamna ca ma apuc sa invadez forumul. ;)
|
in fine..am editat postul..o zi buna
|
BAD PINK'y M3
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
///BMW M3 E46
|
2 Attachment(s)
nissan'u de la battle
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumoase M-urile...
mi-am incercat si eu norocu cu civic r-u... voi ce parere aveti ... merge? Attachment 1259282 Attachment 1259283 |
2 Attachment(s)
pareri...
n-am mai lucrat de mult |
2 Attachment(s)
daca tot am fost pedepsit si n-am mai fost inclus in battle'ul cu omb ,macar sa imi laude si mie lucrarea cineva ,sa nu cred ca am lucrat degeaba pana la ora asta :lol: :lol: :lol:
atentie ,lucrarea asta e interzisa in 7 state :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
Just DACIA
|
pikone_cj:
eu sincer prefer originalul..si din punct de vedere al modificarilor..si al culorii archul spate e facut urat..are urme de smudge in bara...totul e mult prea gigantic..nu imi place oxide modificari putine...nu arata rau dar parca l-ai prea intunecat..si se pierd o gramada de detalii d@n nsl nu stiu ce ai vrut sa faci tu acolo...dar alea numai archuri nu sunt.. foarte multe urme de smudge..plus ca in dreapta...se vede cum ai modificat bg-ul sau nu stiu ce ai facut [WP]DEADSKULL rota spate plata geamuri innegrite fara reflexii bara fara blur..plasa e foarte mare(de fapt gaurile plasei sunt foarte mari) cobbo ai facut un c/p reusit..arata bine modificarile se potrivesc foarte bine masinii bravo keemo nu era destul ca oricum masina e agresiva..ai facut-o si mai si..si pentru asta te felicit mi-ar fi placut sa vad niste modificari si la bara...ceva care sa sara in ochi..insa si asa arata super bine.. jante frumoase..totul e la locul lui(puteai sa cauti si un interior frumos) reme just dacia ta..e uratica..imi cer scuze ca zic asta bara e foarte urata..gaurile din ea sunt foarte foarte mari jantele sunt off acum am o rugaminte..cu o pagina mai in spate se afla si o masina de-a mea..daca nu e cu suparare..as vrea sa va dati si voi cu parerea |
mrsika, singura greseala care o oberv, e oglinda.. se reflecta interioru in ea, si tu ai folii... :) in rest.. superba e putin spus, 10+, felicitari!
|
sincer eu zic ca oglinda nu are nici o problema. asa e ea! oricum lucrarea e f bina executata, fara greseli si cu idei foarte bune. Spor la treaba in continuare mrsika! merci de comment!! ;)
@rares...bro' in realitate folia nu e opaca. e transparenta si vezi prin ea. acu nu stiu cat de bine se vede. ma gandesc ca e bine ca s vede interiorul in oglinda stim ca e acolo si apoi tre sa se vada ca doar nu e geamu vopsit. poate sa se vada un pic mai inchis. parerea mea! nu e cu suparare. |
2 Attachment(s)
BY BmW
|
Da Reme, ai dreptate, dar ideea e ca, a modifica geamurile si de oglinda nu s-a atins. :) Oricum, nu e nimic de comentat, bv marsika inca odata! Foarte reusita lucrarea.
|
2 Attachment(s)
Quote:
trebuia sa folosesti optiunea skew de la free transform..ca sa il potrivesti..in rest nu seun prea multe de zis oglinda am omis-o..probabil din cauza ca ma grabeam sa termin chopul.. multumesc pentru comentarii baieti..toate cele bune pun si ultima mea lucrare pe 2009 vw scirocco..full brush exceptand jantele,farurile..o particica din geamuri si bg.. capota stiu ca are alta nuanta..incepusem sa ma plictisesc inspre final.. sper sa va placa |
1 Attachment(s)
By OlTcIt
|
2 Attachment(s)
VW Beetle
|
superb ca de obicei
|
4 Attachment(s)
Ultima mea lucrare... Credeam ca nu o mai termin :lol: Comentarii? :-P
|
2 Attachment(s)
bmw tunint fatal
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
s14silviaABflugbykeemodesigns2010
Sper sa va placa , mie imi place mult , am muncit destul la ea , fac abstractie de greseli si vad masina pertotal... bafta !! |
Keemo, ca aspect arată bine, dar ai cāteva greșeli cam măricele:
Se vede la īmbinări culoare roșie, roata față e intrată īn aripă, eleronul are altă culoare, oglinda stă puțin cam aiurea, e lipită de stālp... Ai lucrări mult peste asta!;) |
stiu boss ca sunt greseli , sunt constient de asta ,pentru ca am grabit-o acum pe ultima suta de metri , m-am trezit cu gandul de a terminao cat mai repede , nu prea am mai fost atent la detalii..
O sa urmeze proiecte mult mai ample de cat ce am avut pana acum. Am inceput iar sa lucrez si imi place :D kmo !! |
2 Attachment(s)
Volvo S40 |
frumusica lucrarea ..
- buza fata e ciupita pe mijloc - numarul nu pare de acolo - rotile cam blurry si cateva selectii colturoase in rest frumoasa:-) stiu ca puteai sa o faci mult mai bine..:rolleyes2 |
de oltcitul al meu si de bmw nu zice nimeni nimic?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cristy_dacia - lucreza la rezoluti mari;) |
1 Attachment(s)