![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
BMW M5 E39
|
Kid - Pacat ca nu face Radu una :D , a zis NEMERNICUL ca nu mai face dacii :sad::sad: + arata SUPERB Evo-ul :peace::peace:
Radu - deasta v-am intrebat , asta si vreu sa fac un albastru putin mai inchis , + ca si asa tremura masina ca ***** , si i se cam baga cam tare jantele in interior alea pe spate si arata nasol !:cry::cry: |
3 Attachment(s)
Radu Cainamisir-:lol::lol::lol::lol::lol: Ma bucur ca iti place, dar ce zici de asta!
R.Equinox-Taci ba!:lol: g2by-Interesant,imi place foarte mult, te rog sa-mi urci tobele pe SLRR-HELP! Multumesc!:D Balint-Nu e nemernic hai sa fim politicosi, este, "special":lol::lol::lol::lol: Ceva simplut! |
2 Attachment(s)
kidfordrift-ma sti ca sunt carcatas nu? :lol:
guma de la rotile spate musca din tabla :-P:-P:-P:-P balint- asa e! sunt cel mai mare nemernic pentru ca nu am aratat nimanui la ce lucrez, nu? P.S.- e cal acelasi mode de dacie doar ca are sigla de renault, o voi face mai sanatoasa ( sa nu tremure si sa poata fi lasata low pana jos ) si pe langa asta niste texturi mai mai frumoase ca sa nu va tin pe jar (pe cei pe care ii intereseaza) pun cateva poze din 3DsMax |
3 Attachment(s)
kid - frumos seria 1
radu - bafta in continuare cu proiectu abea astept sa il termini si sa il incerc si acum puteti sa ma criticati cat vreti voi ca doar atat poate calcu meu revin cu un viper srt 2013 |
radu_cainamisir - iar mi-ai luat-o ba inainte :))) am si eu un model de dacie .. dar sti ca eu sunt puturos :))
|
4 Attachment(s)
Quote:
si acum o sa urlatia ca iar fac dublu post dar am mai terminat o masina si vreau sa vi o arat este vorba de : ford f 150 pareri?? |
4 Attachment(s)
Mai vin si eu cu o Silvia S15
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Radu cainamisir-Abea astept sa incerc modul tau!:D
bobi racers-God Damn Ugly Car!:shock: Da ce-i cu jantele alea pe pe ford? =)))) JDM All The Fu*king way!8) |
3 Attachment(s)
:shock: ... :2gun: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu stiu ce a fost in capu meu..:oops: |
6 Attachment(s)
ionut.alex63- dragutza silvia insa eu as fi incercat alt tuning pe ea
kidfordrift- frumusica babuta ta cred- masina nu ar fi arat asa urat daca i-ai pus niste jante pe 15 si ai fi umblat si la camber putin si plus daca ai fi vopsito alta culoare ar fi fost mult mai bine ca vad ca ai aceasi problema ca si mine cu rosu se vede foarte pixelat si nush de ce ? daca are cineva raspunsu rog frumos sa ne informeze si pe noi acum vin si eu un bmw e 9 3.0 c.s.i pareri? o sa va arat si de unde am plecat cu ideea |
1 Attachment(s)
Salut tuturor. Acesta este primul meu post si vreau sa va prezint un "vis umed" de-al meu.
Inainte de a ma apuca de o sedinta foto, vreau sa va intreb cum scoateti voi calitatea pozelor asa buna precum am vazut in posturile anterioare..eu am jocul pe setarile maxime si nu se vede asa bine ca la voi :( |
4 Attachment(s)
bobi_racers:Frumoasa masina dar ar arata mult mai bine fara acel decal pe capota si poate cu alte jante.
sportivu':Interesanta masina ta.DAr ar merge alte jante.Si pentru calitatea pozelor trebuie sa setezi placa video |
3 Attachment(s)
Cred-Acum ai vazut ca nimanui nu-i place kitsch-ul ala, o intorci ca la ploiesti =))):lol: ce om esti:lol:
Bobi racers-Ca deobicei, prea low pe spate. Eu zic ca daca te straduiai mai mult si nu faceai treaba de mantuiala, puteai MULT mai MULT!:D sportivu'-"VIS UMED" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Wtf is that shit? Ionut.Alex63-Asta imi place la nebunie!!!8) Si din nou, urata mea grafica:oops: |
KidForDrift - kitsch, serios? E urata din cauza culorii si unghiului spate, dupa ce am mai analizat-o putin am ajuns la aceai idee "urata".
bobi_racers - Nu exista jante de aliaj pe 15 sau exista? unghiul spate e setat la maxim nu pot sa-l micsorez mai mult. PS: E roscata.;) |
4 Attachment(s)
@KidForDrift - :)) e "doar" o dacie sport cu un motor de 440cui...
Sa nu fiu total offtopic, atasez si niste poze cu "Devil Z" proaspat asamblat si gata sa manance asfalt. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Deci Kid cred ca ar trebui sa te dam afar daca te mai plagi de grafica, altii ar omora pt o placa video ca a ta si despre masini... mai are rost sa zic ceva... LVL BOSS 999:))
radu_cainamisir: Succes cu D(r)acia ;) sportivu': incearca sa nu mai faci pozele in garaj... ionut.alex63: frumos BMW'u, peste silvia bobi_racers: stikeru ala chiar strica masina si incearca sa faci pozele cu F9 Revin si eu cu o italianca |
4 Attachment(s)
Porsche 993 GT2
|
5 Attachment(s)
g2by- frumos porche
grc- frumoasa alfa si pozele le fac cu f 9 stai linistit kid - nush cat de low ti se pare tie ca este pe spate si cei cu ditai jantele alea pe mercedesu ala daca erau mai mici dadeau mai bine sportivu - incearca sa iesi cu ele pe un traseu sa apesi pe tab si dupa pe f9 si dupaia pe a si z ca sa setezi zoomu si grafica atat din joc cat si din placa video la maxim acum vin si eo cu un golf 5 gti |
2 Attachment(s)
Ne-a kid , ma inveti sa fac si eu o masina ? :oops:
Am mai gasit prin pc ceva . |
1 Attachment(s)
sportivu'-Bun, Bun! Imi place foarte mult acel Fairlady!:D, dar incearca sa nu mai pui cauciucuri de curse!
tabokubmw-Frate, deci cat am ras:lol::lol::lol: Multumesc! grc-Stii tu ce stii, golanule:lol: Incredibil acel Alfa Romeo. Am ramas MASCA! Totul, jante, culoare, cadre! PERFECT:shock: g2by- Nota 20 pentru grafica, si nota 30 pentru masina!:-P Ma uimesti omule!8) Cred-Colegu, ai auzit de M.O.B Style? ori poate iti suna mai cunoscut, D.U.B Style? Daca nu, google it! De ce ai schimbat jantele in ultima poza?:evil: e ridicol:lol: In rest, pare cat de cat ok!:lol: Dary762-Eu sa te invat?:shock: Poate tu sa ma inveti pe mine! Teach Me Master! Asta e pentru tine Dary762 |
3 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi. Revin cu ceva low :twisted:
Ce parere aveti despre ENB series? Folositi? Are cineva setari bune? |
Quote:
Equinoaxeeeee ia`l in primire ca are idei si e pacat sa se piarda :D Cat despre tine KidForDrift te umflii prea mult. Mai ai de mancat, faci niste greseli mai ceva ca ryd3r_race. dary762 iti place sa mananci din aripa cu roata din spate :))))). Totusi e de apreciat ca ai pus toba mosule, e ceva fenomenal, incredibil, mirobolant :))))) |
Quote:
Ok, inteleg. Imi cer scuze, nu mi-am dat seama. Dar poti sa-mi enumeri cateva greseli mai mari ca ale lui Rid3rRaCe te rog? Poate imi dau seama cum sa fac sa nu te mai deranjeze asa de tare:D Multumesc! EDIT: Invata-ma si pe mine sa pun un GIF la semnatura te rog! |
2 Attachment(s)
KidForDrift:ma bucur ca iti place bmw-ul.Si mertu tau e frumos foc.
grc:Frumos fiat un peugeot 206 |
4 Attachment(s)
Kid - Mertzanu' tau ii frumoasa foc:shock:
grc- frumoasa italianca, imi place, tine-o tot asa ionut - fain 206, da camberu din fata modifica-l putin si iese bine:) Toyota AWII, sper sa va fie pe plac masina meaAttachment 2660550Attachment 2660551 Attachment 2660552 Attachment 2660553 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ce ziceti de bestia asta made in U.S.A.? :twisted:
|
dary inchide topicul ca e pagina 999 :lol:
|
Quote:
Propun sa se faca intruna OFF TOPIC!:lol::lol: |
4 Attachment(s)
Bentley Continental GT
|
4 Attachment(s)
g2by - Arta bine.
Paparazzi au surprins URSU NEGRU (imbunatatit)8) in timp ce era testat.:shock: |
Cred- cam fara experienta paparazzi aia:lol:
g2by- imi place tare mult! bv 8) |
3 Attachment(s)
ionut.alex63: Fiat?:))) arata bn leu
LikeLife: Parerea mea si doar a mea e ca nu imi place cum dau jentile alea pe ea sportivu': Arata bn, dar nu cred ca e bestie mai mult de 400cp nu scoate motoru ala g2by: Da cum arata :X Cred: Cam sec ursu Am incercat si eu un Mustang Boss 302 (scz pt grafica... si cauciucu in pamant:D) Boss e pt tn:))))) (Se stie cn) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning