Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 05-03-07 11:46

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 782028)
Patriotul90-Parca pragul ie ireal,si linia de la usa. vlad-VSV -Jantele de la dacie cam unmpic exagerat!!!

linia de la usa e normal sa fie asa ... pt ca forma aia iese in exterior si linia usii o urmeaza ...

Quote:

dar daca vroiam sa fac o masina reala nu o faceam pe calc ...nu inteleg ce inseaman la voi vynil ireal...da ala nu se vrea vynil in primu rand....
da unde o faceai ?? vinil ireal adica nu "urmaresete" reflexiile caroseriei ... la tine chestia aia pe lateral ce doreste sa fie daca nu vynil ??

MARI_NSL 05-03-07 12:21

2 Attachment(s)
:oops: :oops: am si io o daciutza facuta ...
ps. sa nu ma intrebati cn e tanti din poza ..nush ... poza e pusa de cine la ..masinile voastre preparate de noi....si am facto eu ... si vreau sa o postez si aici ..com pls.:oops: :oops: :lol: :lol:

Ace Axel 05-03-07 16:50

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 781841)

Am adaugat si eu ultima lucrare ... astept comentarii ...

ramane valabil c tiam zis p mess....

boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;)

boy_wonder 05-03-07 17:01

boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;)[/QUOTE]

asta e.. poate data viitoare; oricum ma bucur ca va place .
Bafta!

goblin 05-03-07 21:48

2 Attachment(s)
o bucata masina....un golf 5 .....
app bg-ul e facut de mine :)

dj_poznasu 05-03-07 21:58

2 Attachment(s)
comment/pls:D

dj_poznasu 05-03-07 21:59

nu luati in considerare capota:rolleyes2

sebi2 06-03-07 03:33

2 Attachment(s)
un coment pls ....:D

Ace Axel 06-03-07 06:29

goblin ... selectii aiurea, masina prea luminata pt fundalul ala, imbinare urata la prag
dj_poznasu ... e pixelata toata, selectii iarasi najpa, plasa km mica, despre capota no comment, rotile intra prin aripi
Ps: nu mai modificati A5-ul k e o masina din care se scoate greu ceva mai bun

sebi... un pic d blurr park in unele locuri, plasa cred k trebuia sa aibe nijte umbre plus k ar fi trebuit mai mica cred eu, aerisirea din prag ireala iar vinyl-urile ... nu prea par k stau p masina... incearca sa le dai si lor relexii

sebi2 06-03-07 07:36

2 Attachment(s)
un proiect in lucru toata noaptea am lucrat la el ...mai e mult de munca da vreau sa stiu cam ce mai trebuie bibilit....

wlady 06-03-07 08:15

Sebi : Logan Blurrrr ! Ai luat niste piese de pe o masina cu o rezolutie infecta ! Cat era rezolutia ? Cauta si tu niste poze mari ca sa fie masina de calitate :wink:, am vazut ca unii ati mai avansat ! Felicitari !
Tot cu sebi voi vorbi la Fiat : ai plasa aia IMENSA ! Incearca sa o micsorezi ! Va da mult mai high detail. Jantele sunt frumoase ! Ai greseli de selectie ici colo dar ai mai avansat ceva ... bafta tuturor ! Acum eu lucrez la un Polo GTi

goblin 06-03-07 08:33

2 Attachment(s)
:) nustiu daca e bene...la spoilerul fata..cam blury

dj_poznasu 06-03-07 10:31

neon ireal..asta pot si io sa imi au seama chiar daca sunt incepator.si janta fata este pusa cam najpa:-)

Ca][n 06-03-07 11:49

2 Attachment(s)
Gentlemen va prezint: Toyota Corolla

HoricutzWSR 06-03-07 12:22

...se vede ca stii lucra cu PS`u cat de cat...pacat ca te bagi la artificii,d`aia iti ies niste sorcove...

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning