![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:oops: :oops: am si io o daciutza facuta ...
ps. sa nu ma intrebati cn e tanti din poza ..nush ... poza e pusa de cine la ..masinile voastre preparate de noi....si am facto eu ... si vreau sa o postez si aici ..com pls.:oops: :oops: :lol: :lol: |
Quote:
boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;) |
boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;)[/QUOTE]
asta e.. poate data viitoare; oricum ma bucur ca va place . Bafta! |
2 Attachment(s)
o bucata masina....un golf 5 .....
app bg-ul e facut de mine :) |
2 Attachment(s)
comment/pls:D
|
nu luati in considerare capota:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
un coment pls ....:D
|
goblin ... selectii aiurea, masina prea luminata pt fundalul ala, imbinare urata la prag
dj_poznasu ... e pixelata toata, selectii iarasi najpa, plasa km mica, despre capota no comment, rotile intra prin aripi Ps: nu mai modificati A5-ul k e o masina din care se scoate greu ceva mai bun sebi... un pic d blurr park in unele locuri, plasa cred k trebuia sa aibe nijte umbre plus k ar fi trebuit mai mica cred eu, aerisirea din prag ireala iar vinyl-urile ... nu prea par k stau p masina... incearca sa le dai si lor relexii |
2 Attachment(s)
un proiect in lucru toata noaptea am lucrat la el ...mai e mult de munca da vreau sa stiu cam ce mai trebuie bibilit....
|
Sebi : Logan Blurrrr ! Ai luat niste piese de pe o masina cu o rezolutie infecta ! Cat era rezolutia ? Cauta si tu niste poze mari ca sa fie masina de calitate :wink:, am vazut ca unii ati mai avansat ! Felicitari !
Tot cu sebi voi vorbi la Fiat : ai plasa aia IMENSA ! Incearca sa o micsorezi ! Va da mult mai high detail. Jantele sunt frumoase ! Ai greseli de selectie ici colo dar ai mai avansat ceva ... bafta tuturor ! Acum eu lucrez la un Polo GTi |
2 Attachment(s)
:) nustiu daca e bene...la spoilerul fata..cam blury
|
neon ireal..asta pot si io sa imi au seama chiar daca sunt incepator.si janta fata este pusa cam najpa:-)
|
2 Attachment(s)
Gentlemen va prezint: Toyota Corolla
|
...se vede ca stii lucra cu PS`u cat de cat...pacat ca te bagi la artificii,d`aia iti ies niste sorcove...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning