![]() |
Re: Club CIELO
inca o data va cer ajutorul
am o problema martorul de la centura nu se stinge am facut contact si intre fire dar nu vrea are vre-o siguranta ceva sau sa se fi rupt pe undeva firul sau macar ce trebuie sa fac sa il anulez de tot |
E posibil sa ai un scurt undeva intre firele alea 2.... Incearca sa masori cu un aparat sa vezi ce rezistenta ai intre cele 2 fire.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut!
Un sfat urgent!!! Ce tip de prezoane imi trebuiesc ( lungime partea filetata etc) ... multumesc anticipat |
tu incepi masina aia de la coada la cap sau de la mijloc ca eu nu mai inteleg?!(no offence)
|
Quote:
|
am inteles!am intrebat pentru ca am vazut ca te apuci de tuning iar parerea mea ar fi ca dupa ce termini caroseria sa te apuci de celelalte,iar parerea mea pentru un tuning de care vrei tu ai avea nevoie de amortizoare reglabile pe inaltime.alegerea e a ta dar sa nu dai niste bani dupa care sa iti para rau.daca gresesc sa ma corecteze cineva.:-)
|
Quote:
|
revin ... cu prezoanele ma ajuta cineva? ...
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei mai lungi cu 5 filete si acelasi pas la filet la fel ca cele de cielo originale , noi te costa in jur de 350-400 ron , iar la dezmembrari in jur de 3-5 ron/prezonul ,si cauti orice prezon dupa bmw pisicuta si iti garantez ca se vor nimerii . la mine a mers si sunt foarte bune ! Bafta |
[QUOTE=Greku`BWJ;3983093]Iti trebuie prezoane mai lungi sau ce , ca eu n-am inteles ce vrei?
Daca vrei mai lungi cu 5 filete si acelasi pas la filet la fel ca cele de cielo originale , noi te costa in jur de 350-400 ron , iar la dezmembrari in jur de 3-5 ron/prezonul ,si cauti orice prezon dupa bmw pisicuta si iti garantez ca se vor nimerii . la mine a mers si sunt foarte bune ! Bafta[/QUOTE dezmembrari sigur :) ... ms mult ! la ce dimensiune partea filetata 30 mm? Quote:
|
Quote:
|
Ia de dacie. Sunt mai lungi si vin la fix. Vazusem la ing3r. Si erau ceva de genu... 3, 4 lei bucata?
|
Incercati si voi sa scrieti in romana si nu in messangeriana?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning