![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
salut paco m-ai am si calibra, acum am 3 opeluri:calibra vectra si movano,mm23 trx,mm24trx si mm25trx,multumesc pt parerile voastre bune,iar in legatura cu suspensia sunt unele probleme:nu pot intra in parcarea subterana de la mall,nu pot urca pe borduri dar eram obisnuit cu situatia de cand conduceam calibra,iar in legatura cu drumurile dupa cum spunea si razvan daca ai cat de cat grija este ok.
|
1 Attachment(s)
Quote:
O poza cu furia in plan de modernizare :-))),deocamdata e virtuala,realizata de un prieten. |
+ 1 la ce a zis Razvan ....
|
Rally Sprint in 19 martie , Satu Mare ....vrea cineva sa vina ?
|
nu stiti, s-au marcat trecerile pentru pietoni de pe Unirii?(alea doua la care marcajele disparusera dupa iarna)
|
Nu stiiti unde gasesc un turometru pentru un Audi cu 5 cilindrii aftermarket?sa fie cu tot cu senzor (cititor)?
|
dezmembrari busag ai incercat ?
|
Quote:
|
daca nu ridic amenzile de la posta le baga la impozit sau nu?
|
Quote:
Quote:
|
Salutare....Baieti....hai sa organizam un protest...in legatura cu pretul benzinei...:D
|
Quote:
|
degeaba ne adunam iarasi 20-25 si 50 sa fim, daca nu ii la nivel national, nu se simte nici o pierdere.
|
pe langa frustrarile altora .... vin si eu cu o intrebare : de unde sa cumperi masina ? de aici ? sau afara? de unde e mai bine dupa voi ....
sigur avantajele cumpararii de aici sunt inmatricularea si posibilitatea de a vedea masina si a o proba. dar eu consider avantaj modul de intretinere a unei masini dincolo ( curatenie , fara gropi , si asa mai departe ) pareri ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning