![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
misu ce am facut eu cu monezile (si voi mai face) nu a fost o razbunare ci un protest inpotriva sistemului care nu merge cum trebuie.Amenzii poti sa iei intr-o zi pana cand nu mai ai loc in buzunar de atatea procese verbale.
|
Maine la 08:15 in peco ala de la vaporas plecarea la tulcea la curse :D
|
Stie cineva daca exista camere care detecteaza daca ai rovinieta cand te duci spre agigea ?
|
da am inteles k s-au montat camere..la carefour si undeva la sensu giratoriu inspre cumpana...deci mare grija:D
|
ca şi radarul mobil..... "bun" pentru maşinile cu numere romโneşti...dar ptr restul ? or să trimită amenzile ๎n Spania, Italia,Germania, Bulgaria ? ......pierdere de bani şi timp....:lol:
|
Quote:
2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m 3. DN1 Bucuresti Ploiesti la km 48 + 800 m 4. DN2 Buzau Rm. Sarat la km 115 + 080 m 5. DN2A Slobozia Constanta la km 113 + 500 m 6. DN5 Bucuresti Giurgiu la km 28 + 120 m 7. DN7 Rm. Valcea Sibiu la km 188 + 900 m 8. DN6 Bucuresti Alexandria la km 60 + 450 m 9. DN7 Deva Arad la km 411 + 865 m 10. DN17 Vatra Dornei Bistrita la km 85 + 380 m Dar pot fi camere mobile care se pun pe marghinea soselei de cei de la CNADR, de obicei sunt langa niste fiat-uri doblo galbene |
Quote:
La cumpana a fost acum cateva zile pusa camera , dar vad ca a disparut de acolo |
Multumesc de raspunsuri
|
au pus camere la fetesti la taxare ;) atentie
|
Radar rovignete azi montat intre Ovidiu si Lumina,zona Celsy,lua cam tot ce venea dinspre Lumina spre Ovidiu.Mare grija baieti,amenzile sunt mari:)
|
La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor.!
|
Cine stie daca se mai face expozitia de tuning din mamaia care a fost in fiecare an ?
|
Loganu galben cu radar neinscriptionat care pana acum avea MAI la numar, azi l-am vazut in trafic CT 08 LGG ( nu mai sunt sigur in privinta cifrelor dar numarul era sigur ), au iesit la vanatoare astia mici asadar.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning