![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
Toyota Celica + Rotiform BLQ
|
Super Celica quick silver!!! De unde ai jantele :shock: sunt maxime !!!!
|
1 Attachment(s)
Poftim,aici cred ca sunt.
Mersi. |
2 Attachment(s)
Toti participanti imi trimit PM cu rezultatul curselor :) informatiile despre masina le pun pe forum :)
RustySlamingtons Brother .. Cred :))) nu i-am gasit un nume.. dar am planuri mari cu baietzelu asta b-) |
5 Attachment(s)
|
ba andrei tocmai am spus ca rezultatele cursei mi le dai mie pe PM si trebuie 5 poze
|
5 Attachment(s)
BMW Astea is ce am facut eu diferit la masina fata de cea stock din joc: Faruri galbene Stopuri rosii Grile bari rosii Emblema BMW negru cu alb Compartiment motor rosu Geamuri fumurii Ce ziceti de el? |
Quote:
Totusi imi place nouanta rosie pe jante si grile .:twisted::twisted: |
salut imi puteti spune si mie cum se numeste acela ce pui piesele pe masina adica sa le pui in ordine cand sunt raspandite peste tot ca nu mai stiu cum se numeste :(
|
1 Attachment(s)
@Dms628
Cred ca vorbesti de Slrr editor. Il descarci de aici : http://www.mediafire.com/?mzumyqyljut Si in aceasta seara am reusit ceva maret ( pentru mine cel putin ). Am facut primul meu PJ ! ( indiciu: Skull ) Nu e foarte stralucit dar a iesit frumos . Pe un BmW e30 . Restu masinii vedeti maine, ca ii trebuie noi suspensii , frane etc. Maine poze ! xD |
Quote:
2)La geamurile negre,acolo la geamu negru spate nu prea ai facut bine selectia in ps:lol: |
4 Attachment(s)
My Violet Devil
|
Quote:
|
Radu - pai trebuia sa pui tu poze cu Bmw-ul ala ca mi-ai acoperit TOTAL mie masina >:P sa sti ca ne suparam(J/K) .... TRriiiinngg:idea: Hai sa facem un concurs doar noi 2 tu cu beemer-ul si eu cu benz-ul meu da sa il termin .. Vrei ??? Ooo daa ooo daaa:pelvic_th:pelvic_th
|
Quote:
Mai incearca. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning