![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Macar de-ar opri in fata la RAR... dar la RHTP....lume !!! Cum s-a mai spus.....NU cedati presiunilor !!! Nu uitati ca militienii sunt Organe Constatatoare si Orice ar constata EI , cu probe si martori la tribunal SE POATE CASTIGA 100% !!! NU CEDATI IN FATA LOR !!! De ex daca m-ar opri sa mi ' caute' caruta d.p.d.v. tehnic..i-as refuza imediat !!! Desigur as ramane fara certificat si cu amenda !!! No problem, se contesta PV imediat la Judecatorie , se aduna probe ( se fotografiaza 1% din gropile din targ" , 1% din trecerile de nivel cu RHTP-ul si CFR-ul si se castiga 100% procesul ) Chiar au aratat un tupeu extraordinar !!! in tudor , pe unde sunt 1000 de gropi , pe unde NU stii cum sa treci cu caruta !!! eu daca m-ar fi oprit / ma jur ca-i scuipam in fata !!! De m-ar opri !!! Da Doamne sa ma opreasca !!! :twisted: Acum inteleg de ce NU repara arterele si gropile din fata de la Mall....au interese militienii deraq !!! |
Intai urmezi procedura necontencioasa, dupa aia te duci la judecatorie.;)
Daca nu faci intai plangere la organul ierarhic superior agentului nu vei avea nici o sansa la judecatorie, pt ca te intreaba de recursul gratios ( adik plangerea la comandant care ar fi trebuit facuta in prealabil, si atasat raspunsul negativ primit) iar tu vei spune ....cum?...ce? aaa? Daca e cazul de raspuns negativ din partea comandantului, abia atunci te adresezi instantei. |
ii expert zorro la contestat amenzi , la cat de hartuit e de militieni :rolleyes2
|
Printre tehnicienii de la RATP se anumara si acele persoane ce sunt chemate de Politia Rutiera atunci cand vor sa faca o expertiza a unui autoturism implicat intr-un accident mai serios! In 2007 am avut un accident si m-au intrebat daca duc eu masina la RATP in curte sau vine nenea tehnicianu` la masina mea,unde era dupa accident! Si bine inteles ca a venit tehnicianu` RATP-ului cu masina de Rutiera, un Vento albastru.
Nici odata nu vor face astfel de controale langa un ITP particular, doar unu de "stat" sau unu "combinat de ei,pe ... " |
Am inteles , ca politia locala au capatat "putere" de politie rutiera...au voie sa ma opreasca , sa-mi ceara permisul actele , sa-mi aplice amenzi ,sa retina permisul....e adevarat ?
De asta umbla mu#$tii pe copou in numar mare ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
8) ...
|
Cine poate sa ma ajute cu 1-2 bonuri de la spalatorie..adikca cine si a spalat masina si nu are ce face cu bonul si vrea sa mi l dea mie..ca am nevoie..ast un pm cine ma poate ajuta..ms
|
am si eu o intrebare... unde este cel mai recomandat sa iti incarci cu freon instalatia de A/C? Stiu ca pare ceva banal dar vreau sa stiu unde exista seriozitate... Va multumesc.
|
Quote:
|
Caut debitmetru de ALH pentru o zi ! eu merg cu debitmetru de AUY si sunt curios daca merg pe aceeasi linie de debit ! Eventual dau la schimb cel de AUY o zi cat verifici cel de ALH !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning