![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
care vine miinehttps://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=2533590&stc=1&d=134584 0566 pa A1 ,la motocross, linga dragomiresti
|
salut baieti! Sunt si eu proaspat posesor de tico si as dori sa particip si eu la intalnirile voastre din bucuresti sa va vad ticoseniile.ma primiti?
|
salutare baieti!cine ma poate ajuta si pe mine cu un portbagaj,am si eu nevoie pt cateva zile...in jur de o saptamana...poate mai putin.as avea nevoie de el pe la inceputul lunii.v-as fi recunoscator!Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Cred că a fost frumos traseul vostru de la īntālnire. Dacă mă mai ține mașina pānă la anul, poate vin și eu la īntālnirea anuală.
Ce traseu mi-ați recomanda să aleg? Din Szeged īn București, să o iau prin Sānnicolau-Timișoara- Craiova sau prin Nădlac-Arad-Sibiu? |
bia-nadlag,sibiu,transalpina sau transfagarasan, bucuresti, ca ma trebuie sa te si relaxezi
|
SAL,are cineva niste jante de aliaj frumoase pt tico?
|
Quote:
|
Le vinzi si in rate?:))
|
Salut baieti! se mai poate intra in club? Ast rasp ..:)
|
daca ai TICO , bine ai venit
|
:D il am cam de 2 ani jumate si il conduc de aproape 2.. si cred ca m-am gandit cam tarziu sa intru in club..
nota moderator: te rog foloseste limba romana |
o intrebare.. ce ulei de motor imi recomandati (ceva mai bun)? vreau sa il segmentez si as vrea sa trec pe altceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning