![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
@Radu A.K.A. G.R.M. : SPUNE`NE si noua cum ai rezolvat cu farurile poate mai vrea sa faca si altu
@Robicutz : Mrs de aprecieri , jantele asa le`am primit de la firma, acum vrei sa stric tot farmecul :))) ? |
Pf radule am uitat sa te felicit , foarte frumos bmw`u ;) ,
Si scuze pentru dublu-post au trecut 50 minute PS : stie careva unde gasesc niste jante cat de cat frumoase pe 21 inch ? sau 20 , pe 24 am , dar eu vreau 20-21 . |
misto masinutele bai raduculeee \m/
spiritualDARY2 - a folosit photoshop si a adaugat culorile care sunt in imagine cu umpic de oppacity :d misto chestia aia mov .. naspa texturile de rugina maine va arat un demo cu pozele de concurs :D |
trebuie neaparat poze?
Mie mi-ar fi mai usoar cu un video |
2 Attachment(s)
spiritualDARY2-foarte frumos
Radu-Imi plac farurile si abia astept finalu. Am facut si eu o pereche de faruri..Pareri? |
3 Attachment(s)
Bolidul cu care particip este un Mustang Bullit din 1968.. niste info:
Are jante pe 16 fata 225/15/16 Jante pe 16 spate cu cauciucuri Control 235/35/16 (umflate la 0.5 bar) Suspensii spate ultra high drag rial setate la 6000 nm/s Suspensii fata ultra low drag rial setate 2500 nm/s Frane brembo cu etriere Pirelli. Un V8 cu 1400+ hp(hand-made) pe care ii transfera pe toti la rotile spate, Scaune scoica de la Recaro, Volan sport Momo, Rollcage for safe , Ceva modificari la cutie si la relantiul motorului (care are 15.000 rmp redline). Si cam atat. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
PS: Npk ;) :)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
SPIRITUALDARY-ce te lauzi atat:)))
Sa va arat si eu Masinuta mea cu care particip Deci in primul rand e un dracusor v6 biturbo! -suspensii reglabile fata/spate -discuri de frana stock Mc-Gtle -arcuri si amortizoare de drag:) -volan MOMO -Scaune stock(dau bine pe alb) -jante 10x16(toate 4) -Cauciucuri 245/35 r16 parca:-? Cam atat,Poze: |
:))))) Sa lasam rezultatele sa vorbeasca ok ?:twisted:
PS: Cate tone are? |
Quote:
Apropo:ce se puncteaza distanta de la 0-100km,0-200 sau pe o mila intreaga? |
Cu farurile, nu am gasit alta varianta, decat sa le fac in photoshop. Adica am facut pozele si le-am editat in photoshop si le-am facut galbene
|
Quote:
PS: Jante pe 21 ???? Stickere, decalsuri , hd pe 1024x1024 . De unde fac rost?? :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning