![]() |
Re: Chat
stiti careve ceva despre un golf mk2, 2 usi, gri sobolan, jante pe vreo 17-18 in 5 prezoane, numar mic pe spate, inmatriculat ro cam de 2 zile lam vazut in cluj, foarte frumos exemplarul si as vrea sa aflu mai multe despre el.
merci |
Cu numere de CV? Vr6?:)
|
Quote:
vred ca da, jante in 5 spitze a accelerato un pic si a plecat frumos stii ceva despre ea, eventual ai ceva poze cu dansa?? |
are topic pe-aici cred. Si si pe vw forum.
|
Chat
vand cauciucuri de iarna 4 buc 195/65/15 stare buna
vand genti de tabla 195/15'' 4 frezoane 4 buc (distanta inter frezoane 11 cm mijlocu) vand genti de tabla 195/15'' 5 frezoane 4 buc (de pe peugeot) info la nr tel 0755799252 |
2 Attachment(s)
vorbesti cumva de golful acesta?
|
1 Attachment(s)
Quote:
exact, e superb am mai facut si eu rost de-o poza e criminal |
www.eurosig-itp.ro <--- va astept cu drag
|
aveti grija ca au pus prostii pe pasteur speed bumps. Eu am vazut 2. Una chiar mai in jos de intersectia cu recupararea si unul inainte de curba aceea mare.
|
este cineva in cluj care sa schimbe fundalul la ceasurile de bord? adica din negru sa fie alb de exemplu ,,,,,,stie cineva de asa ceva ?
|
o sa-ti spun eu cat de repede daca se poate:)))) vreau sa mi-l vopsesc eu si o sa-ti spun daca merge
|
Quote:
Bafta |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Un preview :-) |
Daca il cunoaste care pe proprietarul masinii CJ- 55 PAO sa il anunte, deoarece frecat o masina in parcarea de la iullius si a plecat. Proprietarul masinii ar vrea sa vb cu el sa nu se complice cu polita.
Asta in caz ca proprietarul il contacteaza pe mine sau pe el |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning