![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
@BaCaUaNu daca ne tot ceri asa iti vina fiecare comanda pe tava o sa ne aduci la disperare, nu ca n-am fi deja, dar multi care au vechime pe aici s-au saturat de toate cererile astea mura-n gura. intra pe linkul de sub semnatura mea si vezi acolo. daca ai 2.2.1 - mwm - le2mwm iti merg si cele de 2.3.0 !! eu la 2.2.1 am si de 2.3.0
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mitsubishi 3000GT |
Pai nu vezi ce se umfla el..se da mare shmen pe aici..nu am comentat nimic eu..el face gura mare.
|
2 Attachment(s)
Poftim....sa nu zica lumea ca sunt...................
|
Multumesc Frumos!
|
6 Attachment(s)
In sfarsit mi-am facut si eu jocul... numai k nu prea am multe in el asa ca am facut o laguna din ce aveam.. ce parere aveti:-"
|
@ Bacauanu-le, iti eral lene sa-ti descarci singur si frumos de pe site tot ceea ce-ti trebuie? Nu iti trebuia un amarat de cont pentru a descarca alea si chiar daca ar fi nevoie de cont, daca iti trebuie masina si ceea ce mai aveai nevoie, nu cred ca stricau 2 minute, dar in fine.
E foarte greu de studiat putin, intradevar. Mai ales daca nu te duce deloc mintea. (si aici nu ma refer la cineva anume, ci la modul general, cine se simte... se simte) |
4 Attachment(s)
:arrow: Dodge Challenger R/T 440 Magnum :lol:
|
5 Attachment(s)
frumoss da ce zici de mustangu meu ... Motor V8 415 Hp .. urmeaza sa ii mai schimb suspensia si sa mai umblu la motor ca sa mai castig cativa CP ..
Cel mai vechi de aici io zic ca este NTZ sau Valy Alex .. intradevar nu prea au postat aici dat sunt vechi |
despe masinile mele nu zice nimeni nimik?
|
Quote:
|
Ba ia gata cu cearta
Izki scuze ... cand am deschis pagina de net iar aici ma dat jos de tot la masina lui Cypos si .. mai sus nu mam mai uitat .... frumoasa dar nu vad ce jante are :))) EDIT:Stiu .. o sa mai inping motoru mai inauntru si o sa il mai si ridik .. avea si intercooler dar lam dat jos ca era hidos asa cu ala :)) F###K NeW page :D |
Ba frate , cand mai apare LOGANU ALA ???!
|
6 Attachment(s)
Cand o sa renunti la Steaua.:twisted: Loganul este de mult timp aparut prin SLRR, dar nu este finalizat. Daca esti narabdator si nu poti sa astepti, poti incerca sa-l faci singur, este foarte usor de facut.
Cateva poze de acum cateva ore..... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning