![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Ca][n un mic polo facut asta seara
mmm mie cel putin imi place f mult cum o iesit :) tineo tot asa :P de se poate si mai bine :D |
referitor la tatuaje recunosc leam pus acolo ca sa acoper unele mici defecte:D:D:D ....iar la pleoape de fapt nu sunt pleoape....ideea este sa afc capota asa .... o prelungire de capota peste faruri.....ms de apreciere
|
2 Attachment(s)
bah..............la asta n-am primit nici un comentariu.....please...coments
|
Quote:
|
Quote:
PRAF ! |
Quote:
-bara fata -carbon (capota si bara fata) -prag -geamul fata -vopsea -vinil -jenti :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
un coment.....
|
Quote:
|
ideea a fost sa fac un tuning mai finut ....este coborata ...sunt schimbate jantele.....e pus un vinyl ..nu am vrut ceva de prost gust...exista tuning extrem si tuning finut .....si fa tu masina asta sa vad ce ideea ai ...din unghiu asta
|
Quote:
PS: o sa fac si eu versiunea mea, da' n-o sa-i pun "vinyl" :lol: |
ma deci io prin tuning nu inteleg neaparat bara schimbata .....normal tuning inseamna doar la motor marit capacitate ...deci dc nu stiai tuningu este pt motor nu pt caroserie...la caroserie e design...si cum am mai zis poate sa fie design extrem si finut ...sau modificat finut ...fa tu una ca sa imi dau seama cam ce ai vrea u :):):):D:D:D
|
Quote:
Eu tot n-am inteles, unde e designu' exterior la masina pe care ai facut-o tu ? :roll: PS: daca tot te apuci sa pui vinyluri, macar pune ceva calumea, sau treci la Pokemon. |
deci cuvantu TUNING se refera la motor ...ma referit schimbat pistoane marite supape , admisie evacuare , etc....adik marita puterea motorului ....cat despre design fiecare are gusturile lui cu vinyl si cu tot ...app masina e coborata si are schimbate jantele :D
|
Quote:
Mai asteapta o ora, sa-ti fac un quickie, sa vezi ce-nseamna pentru mine virtual tuning :wink: |
astept momentan am timp....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning