![]() |
|
Re: Diverse discutii
nu... a intrat in clubul persoanelor ce nu poseda actele ce certifica ca esti capabil sa mergi cu o masina pe strada... intelegi :)
|
Quote:
|
S-a stins Robert TXA-ul :(
Dumnezeu sa-l odihneasca! https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/44572-txa-robert-odihneste-pace.html |
uitati ce fac baietii de la timisoara . . .
acum sa vezi distractie pe capul lor :) |
Timisoara e un oras minunat :-)
|
Quote:
Odihneasca-se in pace !!! |
La intrarea în Costineşti, un tânăr a murit după ce a pierdut controlul motocicletei şi s-a izbit puternic de asfalt. El a plecat dis-de-dimineaţă din Mangalia, însoţit de alţi prieteni tot cu motociclete. Ei spun că bărbatul mergea cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul motorului şi s-a prăbuşit. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat pentru că şoseaua era liberă. Tânărul a murit pe loc. El avea permis de conducere de numai un an de zile. La sfârşitul săptămânii urma să se căsătorească cu femeia care îi dăruise un copil în urmă cu patru luni.
|
de unde iau si eu o pompa be benzina buna pt o dacie 1310.. nu dp 23 august.vreau ceva bun
|
de unde iau gume??? hai bagati niste idei.
|
Depinde de marca.
Eu sunt super multumit de TOYO Proxes T1R. La tine sunt mai scumpe, avand in vedere ca sunt pe 17''. TOYO-urile astea sunt foarte bune pentru timp de ploaie, pana la 180 km/h, la viteza maxima nu stiu cat tin dar eu am avut aderentza foarte buna si la 240 km/h si sunt bune la drag-uri daca sunt reci. Daca vii cu ele incalzite sau faci burnout inainte, s-ar putea sa pleci un pic mai prost, dar recuperezi pe parcurs, ca doar ai cu ce ;) |
pai da un link, ceva de unde se cumpara. mie imi trebuie cu indice de viteza W..adica 270.
cat de scumpe? sa nu fie peste 5 milioane bucata. |
|
Quote:
Il cunosc de cand eram pe forum la Daewoo |
pai am dat telef acolo, dar nu ma incanta pretul. am gasit in schimb dunlop 9000 si cred ca alea raman. nu am nici f multi bani acum pt ceva f tare.
|
A fost cineva la inmormantare azi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning