![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 Attachment(s)
ceva poze...un WRX si un DB9 (arad)
|
|
4 Attachment(s)
Un Q7 ABT vazut azi, dar pacat ca era murdar!Mai era si un Z4 dar se uita lumea de parca faceai poze la carute!Ce zice lumea, uite taranu nu a mai vazut un Q7 ..dar e ABT :lol::lol:!Cu ce difera Q7 ABT de Q7?
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca masina e vazuta la noi....dar este de la noi :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=lcKeGb1xQwg
CAPSUNARI 2008!!!! |
4 Attachment(s)
- Mercedes G Class
- BMW (nu stiu modelul) |
Quote:
|
Quote:
|
a fost postat un audi S8 mov cumva pe aici ca nu prea am urmarit threadul . daca nu este o sa revin cu poze
|
3 Attachment(s)
am uitat pozele
|
Quote:
Cred ca e un seria 6 care e foarte foarte rar . |
Quote:
|
Quote:
2.5 CS: 150 hp (110 kW), produced in small numbers (874) from 1974 to 1975 2800 CS: 170 hp (125 kW), produced from 1968 to 1971 3.0 CS: 180 hp (132 kW), 2985cc, using twin Zenith 35/40 INAT carburetors 3.0 CSi: With several modifications, including a new compression ratio, and retuned Bosch D-Jetronic Electronic fuel injection system, the 3.0 CSi bumped power up to an impressive 200 PS (149.1 kW), with a 137 mph (220 km/h) top speed. 3.0 CSL: The 3.0 CSL is considered the first project by the BMW M division. The car was a lightweight, 3003cc sports model of the 3.0 coupe. Special racing models with 3.2-litre (340 hp/253 kW) and 3.5-litre (430 PS) engines and aerodynamic trimmings helped establish BMW as a premier racing team. |
2 Attachment(s)
un magnum de la mine
|
6 Attachment(s)
la o tura prin cartier.....f430 ..997 c4s ...ml brabus widestar...range rover supercharged...audi s8
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning