![]() |
Re: Live for Speed
Multumesc de ajutor! Topicul asta este pe un anumit subiect despre LFS sau LFS in general? :D
Facem si noi de o vazuta pe un server in formatie mai mare? :D |
O sa organizez pe la sfarsitul vacantei un event public.
|
Numai ce am reinstalat lfs-ul si .." host not found on master server "
Ce pot face?:) |
click dreapta > delete! merge ok
muhahahaha Very funny ;) Last Edited : dary762 |
1 Attachment(s)
very funny :))))
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Asa , asa faceti off-topic;)
Ce ziceti trimitem thread-ul intr-un loc mai bun? |
Quote:
Ori nu ai folosit un anumit program XXXXX.exe (sa nu incurajam pirateria, ca nu este frumos) care iti permite sa intrii pe servere s2 crack! Daca te straduii putin ai sa il gasesti cu cateva zeci de pagini in urma. Quote:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=h2H8VlyZEu8">Banned for ever and ever!</a> |
Quote:
Eu zic să lași băieții că știu destul de bine ce vorbesc și ce fac pe threadul asta. Am tot urmărit ce comentarii tot lași și zici că e forumul tău privat în care tu tai și tu spânzuri, las'o mai moale... ;) @MilTen, superbă poza, mergea ceva zăpadă pe acolo. |
Quote:
Dar se pare ca fara anumitul tau "tupeu" sa nu zic ca , ma iei la misto pe fata , nu se poate:) Puteai sa imi raspunzi frumos , nu? Quote:
Cum ar fi daca ai avea o problema si ai fi luat in batjocura? Ti-ar placea , nu ? Nu e forumul meu , nu tai , nu spanzur dar , nu imi place sa fiu luat de "prost" ! |
La multi ani ,si bine v-am regasit !!
Am citit si am vazut ca vorbiti de un event ? ;;) ... Pe ce data ati stabilit ? as vrea sa ma mai joc si eu impreuna cu voi !! |
La multi ani!!!
MilTen- pfu...cine nu stie jocul i-a d buna poza 8) arata super dary- moderatorii nu pot fi trimisi intr-un loc mai bun? :D |
1 Attachment(s)
blah blah
|
Quote:
radu_cainamisir - Moderatorii de genul lui doar ... |
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning