![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Nu-i rau :d |
Va rog foarte frumos sa va ocupati si de dacia mea.
|
1 Attachment(s)
Cred ca arata binisor asa
|
4 Attachment(s)
salutare imi faceti va rog si mei capota neagra( una total si numa numai intre liniile capotei si jantele cu interiorul negru sau cum credeti ca ar arata mai bine
merci anticipat, imi cer iertare ca e murdara masina dar la -20 de grade nu am puturo spala :) |
Pretene daca te pricepi asa bine, imi faci te rog sa vad cum ar arata fara manere?scz de deranj:)si sa pui o toba sport daca se poate.
|
Quote:
|
Te rog foarte frumos , sa imi faci cand ai timp ,daca vrei.Iti multumesc ca mi-ai facut pozele astea 2;).
Daca ai timp si chef sa imi faci , fami te rog frumos,eventual intra pe id kill_4cs_2008 sau lasa u id tau.Si iti zic ca nu raman dator.Te rog frumos sa imi faci o toba sport si sa imi astupi manerele daca se poate. SCZ DE DUBLU POST |
5 Attachment(s)
as dori si eu sa vad cum arata masina cu angel eyes,pleoape,eleron luneta,stopuri de m3 e36,alte jenti cu bordura mare si cat mai lasata,daca se poate..multumesc anticipat...
|
1 Attachment(s)
toba sport nu vad ce s-ar potrivi. gaseste tu una si posteaz-o...
|
https://img715.imageshack.us/img715/3471/ttttt.jpg. Multumesc frumos.
|
1 Attachment(s)
e ok?
L.E. Ai dreptate, pusesem aceeasi poza din greseala... |
Iti multumesc foarte frumos baietas;).Norok
|
2 Attachment(s)
Quote:
sa nu o iei in nume de rau da cand mai vrei sa iti modifice cineva masina pune niste poze cu o claritate mai buna in mpixeli ,nu de alta da ne chinuim mult ...eu nu ....iar lucrarea nu o sa iasa stralucit |
Quote:
Regulile astea nu au fost puse doar asa de dragu de a le scrie acolo.Au fost puse pentru a fi respectate.Eu nu inteleg.Cu ce va incalzeste sa va puneti pe hi5 poze cu masinile voastre modificate in photoshop.In al doilea rand puneti poza la o calitate proasta,masinile fiind ori prea jegoase ori pline de zapada si jegoase...Topicul asta a ajuns de rasul curcilor,off topic cu galeata,useri cu 10-20 de posturi vor sa le fie modificate masinile "RACER".Si nu ar fi asta o problema dar dupa ce posteaza de 20 jdemii de ori pur si simplu uita de 4tuning.Am vazut un user cu un pejo 405 visiniu care a postat si aici si la manga si la desene si la tot unde s-a putut... . Respectati regulile pentru a fi respectati! |
2 Attachment(s)
Nu prea ai ce sa faci la jante...e bine asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning