![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Vad ca vorbiti tot de drag .
Banuiesc ca s`au terminat inscrierile.... Deci cand vine etapa a 2`a? |
Gata, mi`am preparat un Mustang din 68' cu un prime V8 hand-made .
RWD :twisted: :twisted: Astept a doua etapa. |
Spiritualdary-nu stiu daca poti participa,
Trebuia sa fi inscris si la prima proba Intreabal pe k1d |
Quote:
|
Quote:
|
Rezultatele :) Cui nu ii convine sa faca contestatie :))) Si ca premiu ca acum mi-a venit ideea :) pentru Primele 3 Locuri primesc Pj-uri La Comanda :)
1.ANDR31 – Grafica lasa de dorit si trebuia sa dai capota joss sau sa o pui langa , in rest frumoase poze si frumoasa masina 2.RacingCars – Ai ales bine masina dar pozele sunt banale .. trebuiau facute mai cu stil avand in vedere ca ai ales un hotrod 3.Robicutz – masina e aleasa bine , motorul .. nu stiu ce sa zic … puteai sa pastrezi capota ar fi fost mult mai bine .. avand in vedere ca acel camaro are o versiune drag cu aripile din spate umflate tu ai ales versiunea normala … dc ? nu stiu , v6-le nu este aranjat prea bine , dar esti singuru care face wheele din aceasta competitie 4. KrYpToN – Ai dat cu muci de gard .. serios . cred ca puteai mult mai mult adica sa fim seriosi .. doar atat ?????? ma asteptam la ceva spectaculos de la tn 5.S0rin – nu imi place combinatia inafara de motorul de drag altcv nu e specific 6.Danny – imi place blurul ala , imi place burnout-ul … Daarr Daaarr , exista si un dar … tu puteai sa castigi Primu loc dar esti prea bun pentru ca concura >:) deci ultimul loc este al tau si pentru toti cei care vor sa participe la Sesiunea a 2 a Veniti cu masini adevarate de drag interior / exterior !! |
dar ce are ma masina are doar un motor mare :))
|
ma da-l incolo de motor , ca n-am nimic cu motoru dar zic ca puteai sa faci un pj dala misto cv acolo niste fitze de poze :))
|
Quote:
Advice: La etapa a doua sa se puna un filmulet in timpul cursei ca asa poza se poate "photoshopa" :lol: |
sa inteleg ca acum putem sa preparam masina de drag cum vrem noi ? .... adica fara niciun element pe masina doar cu scaun volan caroserie roti si motor ? :D...
Acum nu imi sariti in cap am intrebat si eu...... |
pana cand trebuie sa punem filmuletul cu drag-ul?
ca sa nu mai intarzii:)) De data asta o sa pun roti dalea de 100kg pe spate numai sa fie de drag |
Oare cand o sa se termine cu competitia asta de drag?
Nu de alta, da vreau sa postez si eu o masina pe langa competitie, si nu o s-o observe nimeni daca o postez acuma, ca sunteti stresati cu competitia:sad: |
Quote:
Radu...pune masina ca poate poate :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
danny125 - ce imi place mie ca veniti cu ideei exact cand sa terminat treaba :)) =)) bun asa :-bd pana acum pe cn ai asteptat dani ? pe mos craciun ?
ANDR31 - ma mai intrebat cnv aceeasi chestie :-? NU NU este posibil , doar o singura piesa nu toate :)ce naiba ca toti o sa faca asa si unde ai mai vazut competitie de drag cu masini dezmembrate de tot ???:))=)) pentru participanti la ora 21:00 dau startul , Wallpaper+ Reguli si premiu Cei 3 castigatori sa imi trimita pm sau sa imi spuna pe messenger cum vor sa aiba pj-ul Radu - da pune masina ca si eu am facut Benz b-) dar imi e lene sa fac poze |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning