![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
record national la diesel de 12.53 (parca asa era)
record national la benzina 9.30 (.nissan) |
Quote:
@Gabby te referi la masini din Constanta? |
Quote:
A fost frumos la Tulcea , un pic de haos da merge :-P |
Intrebam daca au fost masini participante ale baietilor nostrii din oras...cu nr de Ct ...
Parca am vazut GNT ..sau ceva de genul asta...stie cineva ce rezultat a obtinut ,daca e vb de espero GNT-ul ? Sunt plecat altfel cu siguranta as fi mers si poate as fi si participat dar cu ocazia urmatoare la Tulcea sper sa fiu acasa. |
Pai au fost asa din ce tin eu minte. GNT cu al sau Espero care trage grav si a facut ceva victime ( insa nu am stat pana la sfarsit sa vad ce a facut in finale ) , Astra 2.0 let tot cu care a concurat fratele lui GNT daca nu ma insel , Dodo cu Clio(care a intrat in finale si el si cred ca a luat locul 3) , Vr6 verde de la Inferno ( care si el a intrat in finale insa un asa zis urs de "2.5" l-a dovedit si a iesit in primii 5 sau 6) si au mai fost cateva masini care insa nu-i stiu.Un Ford Focus ST , Un e90 diesel ( PRV la numar ) , e36 LID si chiar nu mai imi vin in minte acum:lol:
|
pacat de skyline ca nu avea pe unu sa stie sa-i schimbe trepele si de e46 m3 alb la 4 usi cu barile modificate barbosul ala pleca in marsalier....:)))
|
Quote:
|
bajeti se baga iar radarele fixe...
uitati linku cu camerele din toata tara unde vor fi amplasate. se pare ca, cateva vor fi si prin oras http://maps.google.com/maps?f=q&hl=E...ml&ie=UTF8&z=5 |
1 Attachment(s)
Salutare am si eu o rugaminte la voi cunoastea cineva pe propietara
BMW-ului E36 318 is sedan NEGRU CT 24 WRX (fata din poza ci joja:P) A fost participanta la liniute la braila in 2008 |
da o stiu eu . dc?
|
Quote:
|
Dap noi eram , credeam ca vrei sa stii ceva anume de ea sau sa iei legatura. :)
|
Quote:
E prezenta pe 4tuning ?tu in continuare o arzi cu turbatul 21:lol: la evenimente participatii? |
Hai salut baieti.Eu doar ce m-am inregistrat.
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am un A6 2006 si s-a bulit ventilatorul de la clima,bate paletul...stie cineva unde pot gasi un service bun,exceptand reprezentanta. Va multumesc anticipat. |
Quote:
2 mergi lanaga RUSTIC , pe la 8 9 dimieata , e un baiat CRISTI mecanic! super bun! iti trimit PM cu nr de telefon! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning