![]() |
Re: Chat
Salutare.
Mai monteaza cineva folii auto in Cluj in afara de firma de pe Dorobantilor? |
Quote:
|
da, este un 320 sau 318 nu stiu exact negru, la auto rally cred, modelul cu facelift...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
LE: imi recomanda cineva o scoala de soferi care sa ofere profesionistii si sa aiba servicii si masini de calitate? din cate am vazut si etc se pare ca Toni ofera cele mai bune servicii (dintre scolile care oferta profesionistii, + A).Poate stiti voi scoli mai bune :) |
Quote:
|
Toni are E46...stiu sigur deoarece un prieten a terminat recent si era foarte suparat ca nu a reusit sa faca pe el:lol:...si da ai dreptate siteul nu este actualizat de mult...
|
Quote:
|
Quote:
vezi ce faci si ai grija de tine ;) mare grija! |
Quote:
Zneu da un id de mess pe privat sa vorbim. |
Da la tony este si din cate imi aduc aminte ii 1.8 asa mi-o zis un prieten care ii instructor acolo... si eu iti recomand autotony ca scoala de soferi. Is foarte buni si detreaba si poti sa faci A+B+C+E+D care vreti :D sediu ii sus la sora
Il intreb astazi de motor si o sa pot sa iti zic. |
Quote:
|
Am vorbit si da ii precum am spus Toni are BMW si ii de 1.8 insa mi s-a mai spus ca ii cam full :d nu stiu daca o sa prinzi loc acuma la el.
Cam in cat timp vrei sa te apuci de sc? |
Salut baieti :) nu am mai postat eu de muulta devreme pe forum ceva..preferand doar sa citesc pe tot locul una alta insa acum vreau sa impartasesc cu voi cel putin prin imagini o bucurie pe care o traiesc zi de zi. Am plecat la munca peste tari si mari ca valet parker si am ajuns sa pun piciorul in masini la care nu visam si multi dintre useri forumului nici nu viseaza ca o sa puna vreodata.vreau sa va intreb unde le-as putea posta ?(pozele ) :P mersii
|
Pune aici :-P sa vedem :->
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning