Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

LoOn 31-10-10 10:15

Re: Chat

Salutare.
Mai monteaza cineva folii auto in Cluj in afara de firma de pe Dorobantilor?

zN3u 31-10-10 10:15

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 3771164)
S-a pus cumva la ceva scoala de soferi din cluj, BMW E46 pt categ. B ??? sau nu e bine ce am auzit ?:)

Da domle :)) eu am ramas masca cand l-am vazut :lol::lol::lol: nu mai retin exact minte dar cred ca era la Auto Toni

CJ19TZU 31-10-10 13:22

da, este un 320 sau 318 nu stiu exact negru, la auto rally cred, modelul cu facelift...

RIcKO 31-10-10 13:31

Quote:

Originally Posted by LoOn (Post 3771826)
Salutare.
Mai monteaza cineva folii auto in Cluj in afara de firma de pe Dorobantilor?

te pot ajuta eu ....zimi exact ce cauti

Champion 31-10-10 15:35

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3771828)
Da domle :)) eu am ramas masca cand l-am vazut :lol::lol::lol: nu mai retin exact minte dar cred ca era la Auto Toni

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 3772309)
da, este un 320 sau 318 nu stiu exact negru, la auto rally cred, modelul cu facelift...

Deci pana la urma la ce scoala este? pe site la toni nu am gasit sa scrie de E46.Oricum saracul site nu cred ca a fost updatat de mult... :) si nici la auto rally :d daca stie cineva la ce scoala este E46-le il rog frumos sa imi spuna si mie.MS

LE: imi recomanda cineva o scoala de soferi care sa ofere profesionistii si sa aiba servicii si masini de calitate? din cate am vazut si etc se pare ca Toni ofera cele mai bune servicii (dintre scolile care oferta profesionistii, + A).Poate stiti voi scoli mai bune :)

LoOn 31-10-10 17:28

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3772350)
te pot ajuta eu ....zimi exact ce cauti

As vrea niste folii pe fata la un Tucson...

Dementor 31-10-10 17:35

Toni are E46...stiu sigur deoarece un prieten a terminat recent si era foarte suparat ca nu a reusit sa faca pe el:lol:...si da ai dreptate siteul nu este actualizat de mult...

Champion 31-10-10 19:37

Quote:

Originally Posted by Dementor (Post 3772856)
Toni are E46...stiu sigur deoarece un prieten a terminat recent si era foarte suparat ca nu a reusit sa faca pe el:lol:...si da ai dreptate siteul nu este actualizat de mult...

Bun, mersi de veste :) you made my day.Inca un punct in + pt Toni, cred ca acolo o sa ma inscriu pana la urma :).Pe site scria ca poti sa iti alegi tu masina pe care sa faci scoala... sper sa fie asa.

zN3u 31-10-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 3773245)
Bun, mersi de veste :) you made my day.Inca un punct in + pt Toni, cred ca acolo o sa ma inscriu pana la urma :).Pe site scria ca poti sa iti alegi tu masina pe care sa faci scoala... sper sa fie asa.

Vorbesti cu alex si se rezolva insa nu te gandi ca faci pe e46 si o sa ii poti da talpa :)) ca mai mult de 90 nu te lasa nu iti face griji ;) toti am trecut prin asta iti recomand toni auto cu mare placere atata la legislatie predata buna cat si masini pe care le au in dotare.
vezi ce faci si ai grija de tine ;) mare grija!

Champion 01-11-10 14:01

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3773659)
Vorbesti cu alex si se rezolva insa nu te gandi ca faci pe e46 si o sa ii poti da talpa :)) ca mai mult de 90 nu te lasa nu iti face griji ;) toti am trecut prin asta iti recomand toni auto cu mare placere atata la legislatie predata buna cat si masini pe care le au in dotare.
vezi ce faci si ai grija de tine ;) mare grija!

Ce Alex? nu vreau sa fac pe E46 sa ii dau talpa :| nici nu m-am gandit la asta si stiu ca la nicio scoala nu te lasa sa ii dai mai mult de 90.As vrea sa fac pe E46 pt ca sunt pasionat de mic de BMW iar E46 este modelul meu preferat de masina, din toate masinile si BMW-urile existente.Mai am putin pana sa ma apuc de scoala si ma informez ce si cum :) cred ca o sa fac la Toni, pana acum am vazut ca ei au cele mai bune masini pt toate categoriile :).Oricum cred ca e diesel E46-le :) ceea ce nu ma prea incanta, dar tot pe el vreau sa fac :)

Zneu da un id de mess pe privat sa vorbim.

baga 01-11-10 22:03

Da la tony este si din cate imi aduc aminte ii 1.8 asa mi-o zis un prieten care ii instructor acolo... si eu iti recomand autotony ca scoala de soferi. Is foarte buni si detreaba si poti sa faci A+B+C+E+D care vreti :D sediu ii sus la sora
Il intreb astazi de motor si o sa pot sa iti zic.

Champion 02-11-10 15:07

Quote:

Originally Posted by baga (Post 3776893)
Da la tony este si din cate imi aduc aminte ii 1.8 asa mi-o zis un prieten care ii instructor acolo... si eu iti recomand autotony ca scoala de soferi. Is foarte buni si detreaba si poti sa faci A+B+C+E+D care vreti :D sediu ii sus la sora
Il intreb astazi de motor si o sa pot sa iti zic.

Ok, mersi :) Cred ca la Toni o sa fac pana la urma..mai am putin pana sa ma apuc de scoala si momentan ma tot interesez

baga 02-11-10 20:17

Am vorbit si da ii precum am spus Toni are BMW si ii de 1.8 insa mi s-a mai spus ca ii cam full :d nu stiu daca o sa prinzi loc acuma la el.
Cam in cat timp vrei sa te apuci de sc?

CJ-18-DOR 04-11-10 17:38

Salut baieti :) nu am mai postat eu de muulta devreme pe forum ceva..preferand doar sa citesc pe tot locul una alta insa acum vreau sa impartasesc cu voi cel putin prin imagini o bucurie pe care o traiesc zi de zi. Am plecat la munca peste tari si mari ca valet parker si am ajuns sa pun piciorul in masini la care nu visam si multi dintre useri forumului nici nu viseaza ca o sa puna vreodata.vreau sa va intreb unde le-as putea posta ?(pozele ) :P mersii

Dolce CST 04-11-10 18:44

Pune aici :-P sa vedem :->

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning