![]() |
Re: Club Renault 5
a luato, fara sa-i fac nimic!
poate sa fie de vina butucul(contactul)? |
Quote:
daca sigurantele sint OK, butonul de avarie merge ? ala nu trece prin cheie. Daca nici ala nu merge, fie s-a oxidat o borna a bateriei, sau poate (mai rar) vreun alt contact de pe parcurs, de ex contactul intre baterie si carcasa.... fie ti-a murit bateria subit, se intimpla la baterii mai vechi (sau ai lasat lumina aprinsa...) Daca avaria merge dar restul nu, e posibil sa fie dus contactul de la cheie, zgiltie-l un pic pe diferite pozitii... la mine la un moment dat, nu mergeau semnalizatoarele si alte chestii daca nu dadeam din cheie o idee INAPOI (in sensul in care opresc masina), facea contact doar pe acea pozitie. Am schimbat blocul contact. Demarorul merge ? la R5 din blocul contact ies 2 cuple, una e pt demaror si alta e pt restul. |
ieri nu mergea nimic(lumini,claxon,radio,indicatorul de benzina,avari),am lasato si azi a mers.
Demarorul se misca(lipseste un surub de prindere) |
3 Attachment(s)
Dau capota mea la schimb cu una stock(sa fie dreapta ) cine e intresat 0727378094sau [email protected].. mie personal nu i-mi place ..dar in schimb isi face bine treaba ..
|
Stie cineva daca tre sa fac modificari in talon sau in carte dak vopsesc plafonul ALB, culoarea masinii fiind ROSU .....help pls ...
|
nu. daca nu depaseste 30 % din suprafata masini nu trebuie. daca are cineav si poate sa ma ajute o janta de r5 in 3 prezoane. sa imi dea un pm. multumesc!
|
Plafonul nu cred ca face 30% din suprafata masinii....in concluzie nu trebuie modificari ....MS de raspuns ...
|
Quote:
Apropos, astazi tocmai am (terminat de) dezmembrat un R5 in 5 usi (1.4 + cutie in 5 trepte), asa ca am multe, multe piese (model '84)... Nu am "aruncat" din el decat "coaja" (inclusiv aripile fata). Pentru doritori, astept PM. |
porksch carburatorul este dublu sau monocorp?daca este dublu fa-i un pret
|
100 ron carburator r5 alpine turbo (dublu-corp);
este in stare perfecta si merge montat si pe modelul aspirat fara probleme. |
ce model de carb este ala luci_alpine? serie
|
este carburatorul de serie de pe r5 alpine turbo.
|
un manual de R5 GTT shtitzi de unde iau shi eu? vreun site, link..ceva..ms!
|
Quote:
|
Salutare! Vreau sa-mi cumpar un R5 1.4 GT Turbo! Stiti ceva anunturi ? Nu conteaza orasul. Sunt dispus sa dau 2000-2500e.
|
Quote:
|
vezi ca e unu la craiova alb cu galben.... turbina t3, multi cai, 2500 parca...
e pe autovit inca ceva... are cineva numarul de telefon al lui Topart? merci mult |
Quote:
|
cumpar gtt in stare foarte buna .nick-ul de mess : chirilapaul 8)
|
am si eu nevoie de putin ajutor.cum scot cablul de la vitezometru din cutia de viteze?am scos siguranta dar se pare ca tot nu iese.trag ca disperatul de el sau are alta metoda mai buna?
|
ai pe cablu sau ca la gtt electronic, daca e pe cablu iese usor ,rotesti 15 grade spre stanga parca si tragi.
|
Quote:
acum e din nou la vanzare de la noul proprietar vezi ca e si pe 4tuning anuntul |
Quote:
id: prazeu 0723585476 |
Quote:
|
am shi eu o nedumerire..ca sa scot motorul de pe mashina, tre sa scot shi cutia? adica tot ansamblul simultan? nu pot sa trag motorul shi sa ramana cutia pe mashina?
|
dai motorul, cutia ramane pe masina nu dai cu totul, sunt multe surupuri tre sa ai grija la fire ,senzori,bla bla bla, oricum iti ia vreo 2 ore pana il dai cu mare grija il dai jos.
|
job done! am reushit, in sfarshit..fara sa dau cutia jos! :D sunt maretz! sunt curios cum o intra da'..ma rog! acu vazui shi pagubele: imi tre`: segmentzi, cuzinetzi palier+biela, simeringurile (volanta/distributzie), garnitura kiulasa shi cat atat la prima vedere..pistoane OK, cilindrii OK, vilbrokenu' OK. sa vedem ce mai gasesc!
|
4 usi R5
Am 4 usi de R5 (evident, modelul in 4 usi :D), in stare acceptabila, neechipate. Este cineva interesat? Daca da, PM.
|
8 Attachment(s)
Quote:
eu abia mi-am remontat motorul cu piesele astea. simeringurile le gasesti la orice magazin de piese auto de dacia. la fel si lantul de distributie, patina de distributie, pinionul mic de la distributie. pinionul mare e greu de gasit si pinionul de la delco e tot de dacie. garniturile de camasi trebuie schimbate.... sunt tot de dacie. kit de reparatie pentru carburator gasesti la Al Padrino in universitate pe stoc sau in 2-3 ore. garnitura de chiuloasa victor reinz de 1,8 mm te ajut eu, garnitura de galerie de evacuare victor reinz sau ajusa se gasesc peste tot. iti gasesc ieftinache si simeringurile de supape. iti recomand sa duci chiuloasa la verificat la planeitate. sa verifici neaparat pinionul de la pompa de ulei daca tot e desfacut motoru - vezi pozele atasate de mine. sa ai grija la punerea la punct a distributiei si la reglajul tachetilor - 0,20 mm admisie si 0,25 evacuare. vezi si poza cum se strange chiuloasa. PS: astea sunt valabile pentru R5 GTT Phase 1 si oarecum si pentru Ph. 2. eu am motor C1J 788. la celelalte motoare nu stiu cum e |
Daca vrei sa fuga masina mai bine, iti zis si de unde sa iti iei kit de ambreiaj heavy duty SACHS. eu il am pe masina si e f misto.
sa ma contactezi pentru piese si garnituri etc. acolo unde nu te descurci sau la tot. nu mai stiu sigur la cat se strang bielele si palieru dar se afla usor... stie lumea pe aici :D |
salutare am un r5 de vanzare din 89 motor de 100cc reparat capital set nou arb rectif ctot setul de cuzineti la cota sch , chit de ambr de vreo 10 luni sch si motorul are 1 an repar are garantie piesele au fact 12 mil numai setul ,are carbul original setul de jigl este sch la meserias pe banc la fel cu garant care a exp oricum , planetare de la lemo la sh inca sunt ok amort spate de 1 an fata le-am incarcat bucsaraia 80% radiator sch pompa apa sch tot la sh
optionale geamuri el servo directie care funct super ok zemuieste foarte puti caseta,aer cond care la fel funct dar are un por si scapa freonul cam in doua sapt face fata dar nu merge la oras pt ca are 100cc si moare mot dar afara ok. alarma inch radio cd 4 boxe defapt difuzoare este vopsita anul trecut in decembrie nu are rugina se poate controla are doua cauciucuri noi fata de 2 luni puse funct ok consuma cam 6l/100 afara si cam 8l/100 oras cam atat pt detalii poze la pag 55 cea rosie ca mai am una , hai repede ca vine un renault clio bicorp, deci raman in familiie func. super ok iai dat cheia si ai plecat + doua carb zenith.... un delcou ducellier plus doua scaune de r5 plus o caroserie cu 4 usi si mai multe gigele |
am uitat pt rel 0745 681 453 pretul 1500E fara neg si alte chestii sunt propr de cativa ani inainte a fost a unui unchi se vede si in acte avem acelasi nume deci sunt doi propr in rom am sa revi cu o serie de poze de peste tot
|
Hello,
Mi-am luat recent un R5 din '87, motor de 1100, 2 usi rosu... superb din pacate am mici probleme la el si as vrea sa stiu ce as putea face: 1. se balangane scaunele in ultimul hal, au luat si putina rugina... 2. nu merg stropitoarele de pe parbriz. pe spate merg 3. cred ca e siguranta de la becul din masina asrsa sau ceva de genul asta pt ca desi am schimbat becul nu merge 4. am nevoie de plasticul ala care sta deasupra porbagajului si de stergatorul din spate.... astea sunt detaliile.... problemele majore sunt 2, si anume: *patineaza ambreajul... de unde pot sa cumpar unul nou sau SH... si daca stiti pe unde sau pe la cine as putea sa il schimb *scoate fum negru cand turez motorul cat de putin... ce e de facut? am inteles ca ar fi bine sa schim barburatorul cu unu de dacie. voi ce parere aveti? |
4 Attachment(s)
Cele 2 R5-uri ale mele...cel negru l-am cumparat acum o luna si saptamana asta va iesi din service...au fost destul de multe de pus la punct, sper sa fiu multumit de rezultat.
A propos - nu stiu cum sa va explic - as avea nevoie de protectiile (ca niste dopuri) acelea de cauciuc de pe fisele de bujii. Stiti cumva unde as putea gasi, sau are cineva de vanzare? (cred ca sunt specifice doar Alpin-urilor). Multumesc anticipat! |
Quote:
are wrstefan un plastic de portbagaj |
salutare,mi-am achizitionat si eu de curand un r5 motor 1,1 5+1 trepte an 87.am cateva probleme cu el si as dori sa aflu de unde pot cumpara piese noi sau sh. si poate aflu de unde imi pot procura bandouri de gtt.ias da infatisare de gtt dar sa nui schimb motorul ca tine cu casa''consumul'';)
|
intrebare pentru cunoscatori...am si eu o micutza...defapt sotia mea are...si cum nu vrea sa o vanda si sa isi ia altceva m-am hotarat sa i-o prgatesc putin...
asa ca am inceput cu inceputul...jante oz, kit de frana brembo, suspensii reglabile coilover si aici a inceput distractia...le-am comandat , au venit... dar sunt numai doua...cele de pe fata...intrebarea mea este: nu trebuia sa fie si cele de pe spate? alea micutze? daca are cineva habar despre problema asta...pls raspundeti |
de suspensia spate intrebi ?
dc da pe spate are doar amortizoare si bara de torsiune. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning